Výměna CWG

Také nabízím výměnu CWG svého + pár kousků se stále měnících. Domluva nejlépe mailem: [email protected]
:wink:

Pridavam se k vymene…
s par lidma uz jsme postou smenili… takze jestli mate nekdo zajem, take se ozvete…
Mam k dispozici i kolegyne z prace - PolarAnimals

lidičkýýý!!!
já bych měnil až vymnil :frowning:
ale bohužel nemám ještě svoje CWG..
s MeeKeem jsem měnil jen co sem měl navíc z nějakých eventů…
takže až budu mít svoje, tsk sem dám vědět..
a měnit budu rád :slight_smile:
díky moc a omlouvám se :wink:

Taky CWGcko rad vymenim. Pripadni zajemci se muzou prihlasit na eventech KGB nebo s sebou noste kolečko na výměnu při kešování po Brně :slight_smile:

Poštou neposílám.

Přátelé, kamarádi B)
všem zúčastněným děkuji za výměnu, dnes na mě čekaly CWG doma, tudíž jsem měla druhého Jěžíška :stuck_out_tongue:
Hlásím, že dorazily kolečka od:
JohnyLewis, Pistafista, Vodnik60team, rsc, Zegga, Marty206, baron, meekee, znackarml, JaVla, D@ewo (poradi podle otvirani obalek :smiley: ), tudíž těmto uživatelům dnes odesílám (dřív to bohužel nešlo) a ještě posílám pro RaptorTeam a xeri.

Pokud bude chtít měnit někdo další, tak můžeme, pište na email.

Ještě jednou díky všem.
Katchi

Také hlásím, že jsem ve schránce našel:
Znackarml,pospecom,Baron12,Big737,Zdejve a Pistafista.
Všem děkuji za spolupráci a pokud ještě nedorazily moje tak se nestrachujte. Všem co jsem psal jsem CWG odeslal.

Ahojky,
i nám už přišli CWG! Moc a moc děkujeme všem co si s námi CWG vyměnili. Zatím nám přišli CWG od : JaVla, Pistafista, Marty206 a od znackarml. :smiley:

Tak hlásím další zásilky co došli: xeri, johnylewis, raptor team, junet, katchi+alf, rsc_cz, pezik1. Opravdu moc všem děujeme! Kdo má zájem ještě o výměnu CWG tak pište! :slight_smile:

AHoj lidičky
kdo by měl zájem o moje CWG, tak se nebráním výměnit. STačí se ozvat na profil a domluvíme.
:slight_smile:

Také se přidáváme do řad zájemců o výměnu CWG.
V katalogu jsme pod číslem 532. Pokud budete mít zájem o výměnu, prosím ozvěte se přes profil, rádi co nejvíce rozšíříme naši sbírku.
:slight_smile:
Díky.
ST&AN&DA team

i ja se pripojuji.
rad vymenim sve CWG, pripadne tu mam jedno, ktere mam 2x, tj navic, cambis

Taky se hlásím do akce "Kulový blesk"

Budeme podporovat nenažranou českou poštu nebo se sejdeme u hezké kešky v přírodě?

Taky se pripojuju k vymene.

Ono sehnat CWG v keši je dost nemožné. Je to asi nejžádanější "trade" a když už člověk jede kešovat dál od domova, tak spíš kouká na to, aby kešoval, než aby hledal CWG v lozích. Takže já osobně klidně dám pár korun poště, hlavně my jsme se domluvili a posíláme 8 ks v jedné obálce, takže když se podělíme o náklady, tak je to téměř zanedbatelná částka a příjemce dostane za svoji investici také 8 kousků, tudíž o nějaké podpoře pošty bych ani nemluvil (já osobně spíš nesnáším SMS přání na Vánoce a nový rok, to je vyhazování pěněz a krmení operátorů).

Takže zatím proběhlo pár výměn a myslím že ke vzájemné spokojenosti, proto opakuji:

Vyměním CWG Hradník, Lonos, čambis, Hrochos, Hrochos children, Zue, basti team, JohnnyM.

Prosím pro kontakt používejte spíše e-mail, než soukromou zprávu na gc.cz.

Tak já se tedy taky připisuji do seznamu,pokud by byl zájem o výměnu :stuck_out_tongue:

Jak tak koukám poptávka i nabídka je. Ja řeším výměny pravidelně na eventech. Robotci vyrazí do davu a zy chvíli maji plnou hrst nových CWG. Je to jednoduché - každý ma svou verzi CWG v katalogu a tak se vesele mění. Už jsem dokonce měl v umyslu usořádat event, kde by hlavní slovo mělo CWG. Ještě jsem to nezavrhl a myšlenku jen rozšířil o CWG + robotci. A to mam ještě par nápadů v rukávu. Ale neni kam spěchat. To přijde ..takže zatim vymyšlejte motivy a nechejte si vyrobit své CWG

Ahoj lidi, me taky potesi kazde nove CWG at uz je najdu v kesi, vymenim na eventu anebo postou. Takze pokud jste na tom stejne jako ja, muzeme vymenit.

Také jsme k vánocům dostaly CWG

rádi vyměníme i poštou :wink: Zkusím pár vás tady zkontaktovat přez profily B)

Ahojky,

rádi bychom se přdali k výměně CWG a rozšířili tak naší sbírku.
Pokud budete mít někdo zájem s námi vyměnit CWG poštou nebo osobně, kontaktujte nás na [email protected]

Přejeme všem hodně nalezených kešek v roce 2009 :slight_smile: