Tak to znam, moje georobotka se na eventu opravdu činila!![]()
Presto se take pripojuji k akci vymena i postou, kdo ma zajem o nase CWG - necht nas kontaktuje na: bafteam(et)geocaching.cz! ![]()
Tak to znam, moje georobotka se na eventu opravdu činila!![]()
Presto se take pripojuji k akci vymena i postou, kdo ma zajem o nase CWG - necht nas kontaktuje na: bafteam(et)geocaching.cz! ![]()
Tak já bych se také zařadila mezi kačery ochotné vyměnit si CWG poštou. Kontaktujte mě v případě zájmu přes profil B)
Co bylo domluveno jsem včera a dnes odeslala, dnes mi dorazily kolečka od Marty206, ST&AN&DA team a Endici. Osobně až pod nos mi dovezl Hradník hromádku osmi kousků a Pistafista své kolečko s pokladem ve formě startovacích kabelů k tomu. Ještě jednou děkuji.
Dnes ná přišli CWG od honza-pavla, Vításek, guho team, washa4, těmto posílám přednostně. Přišlo mi CWG raptor team, ale ted nevím k jaké adrese si jej přiřadit ![]()
Na poštu jdu mimo těch nahoře ještě s CWG pro safir, javla team, endíky, pezik1, standa team.
Kdo nám tedy poslal CWG raptor team?
Zítra odesílám svoje CWG následujícím kešerům : znackar ml, meekee, rsc_cz, marty 206 a Katchi+Alf. Trochu se to protáhlo, protože jsem nějak neměl doma obálky. Už je vše napraveno. Další pošlu následně.
vážení spolupáchatelé, jiz brzy, jiz brzy ![]()
Také se přidávám k výměně CWG, kdo máte zájem ozvěte se… ![]()
Uf, to je ale úřad, aby v tom nebyl hokej!!! :o
Ale zatím zvládám, rozesílám, dostávám, je to super! Pekne se mi to množí…
Dneska jsem byla u KAVALÍRA, má už pěknou bednu CWGček, které vypálil. Tak jsme chvilku pokecali. Pěju na něj opravdu chválu, vybírá dokonce všechna kolečka tak, aby na nich nebyly ani suky - a je fakt, všechna (z mé kopy nových CWG) jsou prvotřídní. Můžu tuto firmu jen doporučit: http://www.gravirovani-laserem.com/vyroba-cwg.php!!!
Obávám se, že na jeho sbírku hned tak někdo mít nebude :(:(![]()
mam u nej uz 2. objednavku… jen mi ji ted dost zdrzujou… ![]()
V pondeli 5. mi slibili, ze to odeslou, 7. mi tvrdili, ze je to od 6. na ceste a dnes 8. mi rekli, ze to odeslali 7. … takze doufam, ze to opravdu dorazi… ![]()
Protoze me uz ty moje dochazi… ![]()
uz jsme totiz s PolarAnimals davali do posty dalsich 18 obalek s nasima CWGckama… ![]()
Takze pri tehle akci kulovy blesk nam mizi pekne rychle.. ![]()
To je fakt, ale prý je teď totálně zavalenej. Měl je tam pěkně vyskládaný pro poslání, tak Ti snad brzy dorazí. To víš, vánoční akcička - pár zdarma, neplatíš dopravu a kvalitka - to všude nenajdeš. Měla jsem je tam taky objednaný od poloviny XII. (taky už 2.várku), ale nebyla jsem až tak "vybraná", teď až docházely, ale dnes natankováno ![]()
ufff…
odeslano pro:
Baron12
Zdejve
Big737
dommi
Katchi + Alf
Vodnik60
zegga
MiKa
Safir
Endici
Mortticia
BafTeam
pistafista
ssamson
standa team
M@x
meekee
Vitasek
Torex
honza-pavla
RaptorTeam
washa4
tem, co jsme se domluvili na vice kusech jsem to snad nepoplet… tak se mi ozvete SZ, ze to dorazilo ok…
nekdo dalsi na vymenu? … uz jsem zavedl poradnik, vsechno mam v excelu, adresy z wordu tisknu rovnou na etikety… jinak uz bych z toho zesilel… ![]()
preju hezky vikend.. ![]()
M.
Také bych chtěl poděkovat všem, kdo se zúčastnil "našeho" kulového blesku: rsc_cz;Katchi+alf;znackarml;pospecom;junet;javla;xeri;pista fista;marty206;d@ewo;guho;washa;Vodnik60;ST&AN&DA;ssamson;zega;onion;endici;a+t;honza-pavla.
Jak píše Milda, taky mám excel i se vzorečkama, páč měním pro 8 lidí najednou a od každýho mám jinej počet a tak se mi to různě odečítá a přičítá…ale zatím i po 20-ti směně to stále souhlasí.
Takže shrnuto a podtrženo. Kdo by měl ještě zájem…
Hradnik, Lonos, basti team, Zue, JohnnyM., Hrochos, Hrochos children, čambis, a za jedno poštovné i mildapajda…přes mail [email protected]
Ahoj lidi. Teda povím vám bacha ne Českou poštu. Zatim co Katchi by už mohla moje CWG držet v těchto minutách v packách, tak mildapajda ještě pořád čeká. V pondělí jsem zabalil CWG do obálky a povím vám - prostě na tu poštu neni vůbec spoleh. Dneska jsem koukal do kapsy od bundy a ta obalka s CWG tam pořád je !!! Tak snad v pondělí odejdou
Omluva za zpoždění sorry
Nechtěl by někdo uspořádat CWG event ? Ja osobně jsem ochoten přispět CWG programem pro georobotky. Hlavní téma eventu - CWG
Kde pálit- určitě by pozvání přijal i nejeden zhotovitel. Kam uložit - výrobců desek pro uložení je taky pár, určitě by ke slovu přišla i výměna, a eventí CWG by mohla být stylově uložena k vyzvednutí v okolních keších. Taky se mi jeví ideální uvedeni prvniho CWG geocoinu - limitované edice geocoinu ( tedy železného) s grafikou těch načich českých cévégéček. koneckonců proč vymejšlet něco nového jako námět pro Geocoin když jej mame již vymyšlený ? Prostě takové české železné CéWéGé .-)
JJ mě už dorazily
já budu odesílat v pondělí, dřív to nešlo pro nedostatek potřebných kousků ![]()
Výměna probíhá skvěle, sbírka se rozrůstá. V pátek přišla další várka od Kavalíra takže bude dál co měnit :). Poslat můžeme i CWG našeho kamaráda Pospecoma.
Souhlasím se Znackarem, výměna opravdu probíhá skvěle. Ale hlavně musím poděkovat jeho hodné manželce Marcelce, že se stará i moje CWG. Takže kdo má zájem o mé "dřevěné kolečka", tak už ví na koho se obrátit… ;)
Samozřejmě že můžete kontaktovat i mě.
Hola, hola… tak hlasim, ze uz jsme s PolarAnimalskou 100% naplnili slibene zasilky, ale jeste se nam vse nevratilo… ![]()
Co dalsi vymeny!? Prida se nekdo? … ![]()
Kdyby mel nekdo zajem, ozvete se!.. ![]()
Diky!
Milda
Ja mam svych CWGcek taky jeste spoustu –> muzu menit
Dnes mi přišly CWG od MildaPajdy a Polar animals.Nechávám si přidělávat dalši CWG takže až budou ráad vyměním.