Díky všem zúčastněným za výměnu. Pokud by byl někdo, kdo nám poslal své kolečko a naše neobdržel, prosím ozvěte se a dáme to do pořádku, ne vše jsem posílal doporučeně. Chce-li s námi ještě někdo vyměnit, nechť se ozve, nová várka koleček je snad již na cestě (washu4 i pe3cka vedu v patrnosti).
Kdo má ještě zájem o naše CWG, ať nám napíše vč. své adresy - budeme zas hromadně odesílat v pondělí. B)
Jinak - vše jsme zatím odeslali, jak jsme slibili (posl.odešly v Po), ale nejsem cely tyden v Praze resp. u schranky, tak zatim nemůžu posoudit, zda i všichni poslali nám. Snad jo. :o
takze i nam dorazili v poradku CWG od firmy Kavalir a mame jich opravdu dosti na veskere vymeny takze kdo mate zajem o cenz, ozvete se mi na maila, ci PMkem. jen jeste vytvorim k tomu papirky a po nedeli bych rozesilal… uz se na ty vase kolecka moc tesim…
[center][color=red]KAČEŘI SOBĚ - VELKÝ UKLID[/color][/center]
Cestou na event každý lehce uklidí každou nalezenou cache a zvedne její uroveň, třeba vložením svého CWG , aby bylo jasno KDO TADY UKLIDIL !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Program pro GEOROBOTKY na CWG EVENT
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ručni výroba CWG - na CWG keré se nehodí pro použití ( suky které maji "přirodni kazy") mohou malovat fixou, barvama- budou mít vlastní unkatní CWG
-Soutež ve stavění kominů z prazdných CWG
-Soutěž s heldáním ukrytých CWG ( ručně popsaných)
-Vyroba plastik z CWG - ( prostě jich necháme 300 provrtat a necháme je tvořit suk + provázek a uvidime co vytvoří)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Program pro cachery
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-Prezentace výrobcu ( určitě by rádi přijeli) promítala by se ukázka z průběhu výroby CWG foto či kratké video (Projektor + NTB)
-Kačeři by mohli ukázat svoje sbirky
-Výrobci držáků na CWG ( většinou taky keškaři ) určitě radi předvedou naživo své produkty.
Osobně se seznámit se zakladatelem CWG ( konec konců, kdo c tisíců keškařů jej viděl , nebo zná osobně ?)
Najit na CWG Eventu vhodnou partnerku a … No nebylo by to krásné CWG ditě ? Už vidím ten slogan : [center][color=red]" Počat na CWG Eventu - zrozen pro Geocaching[/color][/center] … ty jo to si nechám patentovat, to vydělá balík
Tak hlásím další CWG, které nám přišli : Dommi, Standa team, BobrB, endici, ssamson, d@ewo, MildaPajda+Polar animals, Hradnik+ Zue+ Hrochos+ hrochos children+ basti team+ čambis+ JohnyM.+ Lonos, Bafteam. Doufám, že jsem na nikoho nezapoměla. Kdyby jste se tam někdo, kdo nám posílal CWG nenašel tak napište SZ.
Myslím, že se akce kulový blesk zatím velmi vydařila. Dostali jsme CWG od všech, s nimiž jsme se domluvili a odeslali jim svá. Všem tímto moc děkujeme. Naše sbírka se mnohonásobně rozrostla a máme z ní obrovskou radost.
Pokud budete mít ještě někdo zájem měnit, budeme rádi, když se ozvete.
jaxem slibil, taxem splnil. dnes odesli kolecka vsem, se kterymi jsem se domluvil. nekteri byli jiz tak rychli, ze poslali sva kolecka jiz v patek, ci pres weekend a tak jsem mel "darecky" jiz dnes vsem, od kterych jsem kolecka dostal, jsem napsal, ze dosla v poradku. rad bych poprosil, aby se tak stalo i u mych, abych mohl zkontrolovat, jestli dosla vsechna. jeste jednou diky vsem, kteri se zaslouzili o rozrustani me male sbirky. nabidka smeny samozrejme pokracuje dal…