Ahoj,
moc se na těchto stránkách neorienuju.
Chci se zeptat zda by se našel někdo (rodinka) která by si chtěla najít o prázdninách
o vikendu jaké kešky v okolí Hradce Králové?
My bychom rádi vyrazili na jih Čech.( nejen tam).
Představuji si, že my bychom poskytli náš dům
a přátelé obráceně. Šlo by samozřejmě o absolutní vzájemnou důvěru.
Možná je to hloupost, ale mohlo by se to stát běžnou praxí,
proč někde platit drahé ubytování!
Pokud se takové nabídky již někde objevily, předem děkuji za upozornění,
případně za vylepšení tohoto nápadu.
Z HK zdraví Slaje
Vylepšení : důvěřuj, ale prověřuj, čili půjčíš byt či dům (to je oč tu běží?) ale s patřičným dozorem dospělé osoby. Např. dědeček, bratr nebo jiný bodyguard.
Celkově ale povaha čechů tyto praktiky asi neuvítá ani neposkytne. Nebo se mýlím?
Nápad je to dobrej a vzhledem k počtu Čechů nabízejících a využívajících ubytování např. přes http://www.couchsurfing.org by se určitě někdo našel i mezi kačery… Ovšem tak velká důvěra k cizím lidem… na tom couchsurfingu jsou aspoň ty reference. Hledat něco takovýho, využít tenhle server mi přijde ideální.
u lidí, které dobře znám, no problém. u těch, které ne, pozvat na návštěvu. najezte se, vypadněte na kešky, večer přijdte, zhodnétíme u piva, grilu den a jde se spát. druhý den to samé atd. a pak zase u nich..
pokud je někdo na swinger, dá se to spojit i s tímto ![]()
přes den kešky a v noci …
prosimtě… neblbni… nebo se začnou zakládat ještě nějaké erotické krabky ![]()
U mě žádný problém, bydlím sám v panelákovém bytě a v čenžnutí ubytování nevidím problém … jsem z litoměřicka - Štětí a pro SLAJE … potkali jsme se v náchodě při logování místního power-trailu, kde spolu s muníškem jsme před vaším na kole příjezdem prohledávali pod silnicí, kde by ta mrška asi mohla být
… toto neplatí jen pro Slaje ale pro všechny "slušné" kačery … nenabízím moc, jen na oplátku přespání v lokalitě, kde platit někde v penzionu za ubytování mi připadá jako zbytečné … o nic nejde přes den stejně člověk někde běhá nebo jezdí, jde jen o to aby pak na noc měl hlavu kam složit ![]()