Vysehrad 11. 7.

Protoze mi nevysel vcerejsi odlov Wiga na Vysehrade [cache]GC2QA49[/cache]chystam se tam v pondeli ci utery. Co osvedcenych 21:00 na vychozich souradnicich?? Bylo by pro me mozna lepsi to pondeli, ale utery by take nemel byt problem.

Pridal bych se. Zatim mi nic nebrani…

Taky mi to včera nevyšlo. Pondělí by mi rovněž vyhovovalo víc.

Tak to nechame na pondeli - vhodne sem upravil i nazev vlakna. Pokud by to nekomu hodne kolidovalo, pro me utery neni problem…az zas tak velkej. Ale abych netrpel unavovym syndromem - v utery odpoledne bych rad vyrazil na 1891 bonus cache

Ahoj, tak bych se v pondělí taky připojil :slight_smile:

Zrovna sem chtel napsat zpravu abych nas dostal na "titulku" ale koukam, ze v nedeli tu moc provoz neni

Za mne plati tedy zitra 21h…na vychozich souradnicich.
Ze smeru Modrany mohu nekoho nabrat, vemu asi auto… Ted co tu kopou tram je to s mhd trochu slozitejsi…

Kdyz se prace zvladne v cas, rad bych taky dorazil. Ale mam to tak na 60%

To zni zajimave, kdy a odkud. Prave premyslim, ktera cesta bude nejslozitejsi :slight_smile:

JO a 21:00 zatim stale plati …vypada to, ze i pocasui nam bude prat… OKLUZNI FRONTA … :slight_smile:

Pisni mi na majl.. ;o) Nebo icq viz profil. Domluvime se.
Bydlim kousek od Sofijskeho namesti…

Takze tady nas vidim 5 a jeste vim o 2 kolezich co by se meli ukazat - 7 je stastne cislo.

Ale 8 nebo 11 taky neni k zahozeni :-). Kdyz to zas nebude 35 :o

Napadlo mě, jestli ještě nemáte Geocaching > Hide and Seek a Geocache > Premium Member Only Cache, že bysme se mohli cestou, nebo po odlovu wiga zastavit :slight_smile:

Heh, ja nerad vysky.. :wink: Ale uvidime.

Ty sem si odlovil pri nedavnem eventu :slight_smile: