Letošní EVENT se koná na jiném místě než loni. Více najdete na http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=558aacb6-f7e9-4532-8406-f3fee99b3b41
Ahoooj, všichni cacheri. Jelikož jsem se nevydala geovozidly na eventu na spolecný odlov, tak mi to nedalo a ráda bych si cache Pustimerská svícková odlovila… Nechci jít sama. Tohle je cache, která se nejlépe loví ve více lidech a ve tme. Proto porádám 1.11.2007 ve 20:00 spolecný odlov této cache. Všichni, co byste rádi zavzpomínali na cachery, kterí tu už s námi bohužel nejsou, a rádi si udelali nekolika kilometrovou procházku ( a zapálili svícku), tak urcite prijdte. Co je v živote cloveka jedna hodina? Není fain ji strávit se svými práteli a na chvíli se zastavit ze shonu všech tech dní plných pracovních povinností?
Teším se na Vás všechny. Šelmice
Tak bohužel jsem se letos nemohl zucastnit "Vyškovského eventu", který byl podle ohlasu opet na vysoké úrovni, ale tuto akci, kterou tady avizuje Kristinka, bych si nechtel nechat ujít. Udelám všechno proto, abych byl ve 20.00 na základních souradnicích. Budu se tešit. Verím, že nebudu sám.