Využití geocachingu v cestovním ruchu

Ahojte! Prosím Vás o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci týkající se geocachingu! Budu moc ráda a vděčná, když mi dotazník vyplníte! Moc moc děkuju :))) 

http://www.survio.com/survey/d/N4K8K8M5V2I2H9A8I

už zase

Sezona plavek začíná.

Má práce je zaměřená na možnosti využití geocachingu v cestovním ruchu podle zahraničních příkladů. Byla bych moc ráda, kdyby jste si našli chviličku času a dotazník mi vyplnili.

Po přečtení prvních dvou otázek jsem se jen utvrdil v rozhodnutí, že nic vyplňovat nebudu. Jsem ale ochoten Ti hotovou práci prohlédnout a upozornit Tě na zvěrstva proti češtině typu "kdyby jste" apod.

Ale proč "podle zahraničních příkladů"? Je snad dostatečně známo, že pokud se někteří Češi v cizině výrazně prosadili, tak to bylo používáním vlastního rozumu a ne opičením se po "světové módě". Přeji Ti jinak hodně úspěchů (bez ironie!) a úspěšnou obhajobu. 

K propagaci cestovního ruchu využívejte dotací EU. Díky.

A Kaťko jak dlouho hraješ ?

Zkoušel jsem to proklikat a teda nevím. Řada obecných a zbytečných otázek, pak něco na GeoTour (což nevím, co je, a nápověda se nezobrazila, takže moje odpovědi moc přidanou hodnotu nebudou mít) a u 20 a 21 jsem nevěděl, jestli jde o kontrolní otázky nebo o hledání odpovědi na týmový odlov.

A věková kategorie 26-50 taky mluví o tom, jak se autorka staví ke starším. :D

Vyplněno, ale ...

A věková kategorie 26-50 taky mluví o tom, jak se autorka staví ke starším. :D

Naštěstí možnost 50+ tam zůstala, už jsem viděl dotazník, kde byla poslední kategorie 30+. Jinak zase další mládežník, který mi po vystudování nebude zřejmě přispívat na důchod. Dotazník asi směřuje k tomu, zdali se vyplatí investovat komerčním institucím do plastových krabiček k přilákání potencionálních zákazníků. Odpověď zdarma a bez dotazníku - NE! I kdyby v nich byly slevové kupóny na pivo v restauraci.

... u 20 a 21 jsem nevěděl, jestli jde o kontrolní otázky nebo o hledání odpovědi na týmový odlov.

Otázky 20 a 21 navazují na otázku 19, takže když jsem zaškrtl, že lovím sám, tak pak se do logbooku i na web zapisují všichni, co byli u kešky. :D

Autorka dotazníku z toho vydedukuje, jestli případně kačer loví s mudly nebo s kačery, či jako člen týmu.

Ahojte! Prosím Vás o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci týkající se geocachingu! Budu moc ráda a vděčná, když mi dotazník vyplníte! Moc moc děkuju :))) 

Ahoj, vyplněno. Snad ti to v něčem pomůže.

Michal

autorka patrně neví, že u nás už Geotour je

Dotazník jsem vyplnil jak nejlépe jsem uměl, ale mám obavu, že data se budou jen těžko interpretovat vzhledem k jeho špatnému sestavení. Nicméně, vzhledem k tomu, že jsem kdysi pomáhal dojednat vznik té naší jediné existující GeoTour, tak můžu nabídnout telefonickou nebo mailovou konzultaci.

Autorce bych ještě doporučil prostudovat to obrovské kvantum prací na téma geocaching a cestovní ruch, které tady za poslední dva roky vznikly. Už jich musí být plné univerzitní knihovny.

Nevím, co jsou puzzle cache... A ty otázky na GeoTour jsou opravdu mimo mísu. Trochu mám pocit, že cílem diplomky je ověřit, jestli se zvýší návštěvnost hospody, když se kolem rozsype spousta keší.

Hmm, GeoTour se nachází u nás na Ruzyňském letišti, ale když jsem viděl, že kvůli tomu musí dotyčný komerční subjekt platit GS za převedení pár keší do GeoTour tak mi přišlo, že stejně tak poslouží i série normálních keší... Ale odloveno nemám, takže nemůžu posoudit.

- Rozdíl mezi puzzle a mystery - v reálu spadá puzzle pod mystery.

- U 9. trochu nevidím rozdíl mezi "Popis cache je doplněn o historii či zajímavé informace o okolí" a "Tipy na zajímavé atraktivity v okolí", přijde mi, že většinou první varianta obsahuje druhou.

- K otázce 11 bych dal možnost - je mi to jedno - když jsem v místě, kde by byl geotour, tak si ho odlovím :-).

- U možností vlastní odpovědi - trochu krátké kolonky. Např. č. 14 - chtěl jsem dopsat ještě to, že nejen GeoTour mohou být v "placeném prostoru". Znám earthky, které potřebovali ke splnění návštěvu jeskyní, znám spoustu kešek, které jsou umístěny uvnitř placených prostor (na rozhlednách, věžích (např. jedna z Mosteckých věží v Praze, Bílá věž v Hradci Králové), uvnitř ZOO (např. Pražská ZOO) a spousta dalších).

- Otázka 15 - Ad slevy - orientuji se podle "celkové ceny" ne podle "výše slevy". Pokud bude 50% z ceny 2000 Kč / noc, raději zvolím stejné ubytování za 500 Kč jinde.

- ohledně společného lovení - a co případ, kdy ve skupině je několik kačerů, ale ne všichni? To potom neplatí ani jedna odpověď... Většinou logujeme ti, co mají účet, často jedeme na výlet s někým, kdo účet nemá, ten pak neloguje...

1) Dotazník máš ve špatné rubrice. Měl by být v rubrice Ostatní - Dotazníky a hlasování (ta úplně dole)

2) Dotazník je nesmyslný a nebudu ho vyplňovat

Vyplněno. Také jsem teda moc nepochopil, proč se používá i pojem puzzle cache, jsou prostě mysterky :) Jinak moje kamarádka z fakulty pro změnu píše diplomku na téma "Aktuální stav geocachingu v národním parku Malá Fatra". A já jsem psal bakuli na téma sice ne související původně s geocachingem, ale vzhledem k tomu, že se to týkalo jedné obory, tak jsem to téma zařadil :)

Mám taky dotazník:

1.Lovíte v týmu?

2.Lovíte rádi?

3.Máte raději M40 nebo Mc Millan TAC-50?  

:D 

Mám taky dotazník:

1.Lovíte v týmu?

2.Lovíte rádi?

3.Máte raději M40 nebo Mc Millan TAC-50?  

:D 

1) Někdy

2) obvykle ano

3) nevim, co to je

Kde budeš tu vědeckou práci publikovat? Aspiruješ na Nobelovku?

Co to je "sběr odlovů"?

Vidím, že metoda přečíst si zda to má cenu vyplňovat zase jednou nezklamala.