V tomhle případě ne :-p
Už by to snad zlobit nemělo
Můžeš dát screenshot? Mně se stávalo, že mi kontextové menu bořilo jedno greasemonkey rozšíření pro generování odkazů na různé mapy.
Mapa funguje, alepson podle mne, skvele. Nemuzu prijit, ale na jednu vec, ktera mozna jde od zacatku. –> Jak mam oznacit vlastni cache?
Tak jsem trochu hledal a zkoušel a nemají to na mapách vyřešené ani takoví jako google nebo seznam ;-(
Myslím, že tady ti na to už nikdo neodpoví - všichni jsou unaveni z neustálého opakování stejných věcí
Ono stačí používat políčko Hledat a v tomto případě dokonce myslím, že se na tuto otázku ptal někdo přímo v tomto tématu a nebo v tématu podobném - o verzi mapy č. 6.
Ale úplně nejlepší na tom je, že admin Pepa má ve svém podpisu napsáno téměř slohové cvičení na téma: Čtěte návod, čtěte wiki, ať se zbytečně neptáte :D:D:D
Ale konec přednášek, já jsem člověk trpělivý, takže ti prozradím, že se to dočteš v tomto návodu ![]()
Což v Opeře zjevně nejde…
pepa.z.pocernic napsal/a:
Můžeš dát screenshot? Mně se stávalo, že mi kontextové menu bořilo jedno greasemonkey rozšíření pro generování odkazů na různé mapy.
Dík, zaškrtávátko už neblbne a ta bublina je opravdu způsobená Greasemonkey skriptem.
Numira napsal/a:
Dík, zaškrtávátko už neblbne a ta bublina je opravdu způsobená Greasemonkey skriptem.
S tím skriptem asi nic nenadělám. Buď ho nepoužívat, nebo jestli to jde nějak očítovat v jeho nastavení, nebo se domluvit s jeho autorem.
Autor vás poslouchá B). Mám to v plánu změnit. Někdy se do toho ponořím a udělám to kontextové přepínání nějak líp.
uvital bych označení středu okna, abych si na něj mohl posunout mapu při zoomování. Nebo lupu.
Dík. Je.
To jako nějakej zaměřovací křížek? Nestačilo by lípnout nějakou samolepku doprostřed monitoru?
přidáno:
- doplněna ochrana editace uživatelských bodů proti technicky zdatným vtipálkům. Snad. Raději to nezkoušejte

- Při pokusu o vložení bodu s duplicitním názvem waypointu to zahlásí chybu (není to globální, jen na uživatele)
edit: - stažení uživatelského bodu ve formátu gpx
[color=blue]Jen takový nesmělý dotaz (možná už se to někde řešilo, nestíhám fórum sledovat pravidelně :():
Bude mapa někdy zobrazovat nalezené keše automaticky
(jak to umí Google maps na GC.com), aniž bych musel všechny minulé (přes 600) i budoucí nálezy ručně do mapy zadávat :@?[/color]
Přímo automaticky nejspíš nikdy. To bychom museli získat nějaký sofistikovanější přístup k datům, než je teď a to pochybuju.
Ale můžeš je hromadně načíst v zazipovaném souboru gpx (třeba výsledek my finds pq)
Predne musim tu stavajici mapu pochvalit. je pro mne mnohdy lepsi nez na GC.com, ale pomohlo by mi, aby mi mapa, stejne tak jak mi ukazuje co jsem jiz nasel, ukazala i ktere kese mam stazene do GPS-ky. Koordinaty kese si stahuju rucne pres USB a tak by se mi libilo kdybych si mohl zadat, ze jsem data teto kese poslal do GPS-ky a bylo to toho a toho dne. Datum mne zajima proto, ze s casem se mohou vlivem ruznych okolnosti menit data pozice kese atd. Libilo by se mi, kdyby se pri stazeni a poznamce, ze jsem ji poslal do GPS-ky zmenil treba symbol, nebo by stavající symbol dostal nejaky identifikator navic. Moc by se mi libilo, kdybych byl schopen rozpoznat jak dlouho jsou data v GPS neaktualizovana (treba barva identifikatoru, nebo neco podobneho). Mozna jen systemem: "nastavim si limit (pocet dnu) od nahrani do GPS a co je starsi, tak zobraz, at si mohu udelat kontrolu a aktualizaci. Zadani data aktualizace, nebo stazeni dat si podle mne muze zadavat kazdy stejne jako v soucasne dobe zadava nalezeni kese.
Pokud je to jiz vyresene jinak, nebo zcestne a pres veskere cteni jsem to prehledl, tak se omlouvam. Diky
uvítal bych, kdyby se odkaz na keš otvíral v novém okně, děkuji
Použij odkaz gc.com v patičce bubliny.
A pište požadavky do k tomu určené diskuze, tohle je diskuze o testovací verzi
Aha, tohle není testovací verze?
Která diskuse je k tomu určená? Dík