Wav 1500 - teda 1504

Vlada vcera v Brne dovrsil dalsi stovku. Gratulujeme. :slight_smile: Kdy mame cekat dvoutisicovku? :slight_smile:

Gratuluju! Dvoutisícovka už je na dohled!:wink:

[color=blue]Nooo, tak do konce ledna to sice nebylo, ale nad těmi pár dny navíc lze přimhouřit oko…:wink:

Takže Vláďo velká gratulace a ať to přibývá pořád stejně rychle, dvoutisícovka už se pomalu vynořuje z mlhy…:stuck_out_tongue:

Ivo a spol.[/color]

Vlado, gratuluji! Doufam, ze se uvidime ve Zline! B)

K tomuto obdivuhodnému výkonu moc gratulujeme, zejména uvědomíme-li si následující zajímavou ministatistiku: 2. září jsi ulovil svou 1000-cí keš, 2. února 1500-stou keš. To je za 5 měsíců 504 keší, na každý den tedy připadá 3a1/3 keše. Tos ani sám netušil, jak moc Ti to šlape, viď!?:wink:

Vládo blahopřejeme k dalšímu pětikilu.

No takhle s Tebou teda krok neudržím ;). Každopádně moc gratuluju a jak to tak vypadá budeš dávat do oběhu coin k výročí #2000 :slight_smile:

No tak kromě velké gratulace se snad už nedá ani nic dodat;) Měj se a jen tak dál!

Ani nestíhám gratulovat, 1400 jsem vynechal a 1500 jsem málem prošvihl. Gratuluji. B)

Teda ty jedes jak zizniva cara. Uzivej cachi v budoucnu tak jako dosud.

Dodatečně gratuluji taky :slight_smile:

Nejdřív 5 keší kažké 2 dny, teď 10 za 3 dny, takže za chvíli 20 keší za 4 dny. :wink: Gratuluji.

Přátelé a kamarádi(ky), děkuji za gratulace a vážím si jich.
Zatím mě to baví a to hlavně kvůli vám, jelikož zakládáte zábavné keše!

Též gratuluji:)

Teda clovicku, ty jedes. Snad se zase nekde potkame, v pernikove jsem te minul. Dalsi gratulaci si schovam az na kulatou 2K. Takhle si vsichni prejeme kazdy tyden :smiley:

Přidávám se ke gratulacím.
Teda človíčku ty tea válíš. :wink: