Posledni zastavka pred vytouzenou metou. Gratulujeme. Jen tak dal.![]()
Poslední kilo k dalšímu miléniu. Báječně Vláďo, blahopřejeme.
To uz je dalsi stovka??? :o Gratulaceeee
!
Opravdu obrovské číslo!! Kdybych chtěla demonstrovat jeho velikost, napadlo mě, že kdybychom ke každé ulovené krabičce přiřadili jeden rok našeho letopočtu, začínal bys v roce nula, kdy v Římě vládl Tiberius, Ježíš Kristus měl šest let a Seneca čtyři a Celsus psal svůj medicínský spis, a teď bys byl v období po r. 1900, kdy v USA vládl Roosevelt, v Evropě se schylovalo k první světové válce a v Rusku co nevidět spustí Aurora. Skutečně velmi dlouhá doba. Ale nechme minulosti, Ty honem pospíchej nejen do současnosti, ale směle i do budoucnosti!
Gratuluju! Ale přibrzdi trochu, jsem tě chtěl dohnat…![]()
Gratuluju! Dvoutisícovka už je na dohled!;)B)
2000 na dohled? Ne, ne já to vidím na tajemnou Found "dvacítku" s hlubokými kukadly místo těch posledních dvou nul, která s ladným pohozením boků nacvaká Vláďovi do GPS-ky souřadnice příští keše z té další tisícovky a přibere k tomu svou mladší Hidden kamarádku které bude již pomalu taky báječných dvacet (vím to). … blahopřání z pod Hostýna a dík za všechno.
Taky se přidávám ke gratulacím!!!
[color=blue]:o Co dodat…? Snad jen gratulujeme.
A nenech se tou dvacítkou zbytečně stresovat ![]()
Ivo a tým[/color]
Je pěkné se na něco těšit, třeba na 2000. Gratuluji.
Teda už se to blíží. Skvělé! Blahopřeji! (Sice to moc kulatý není, alespoň ne tak hezky, jako 2048, ale i tak je to hezký číslo.)
kurna 2 litry za rohem
to bude palba, dej vedet!
Velka gratulace!