Moc Ti, Petre, gratuluju a jsem rada, ze jsi dosahl vytouzene mety. Tvuj tisicovkovy log se mi moc libil, trosku jsi nas nechal nahlednout "pod poklicku". Neboj, ta ztracena radost se zase objevi s novymi zazitky u dalsich kesi. Od samotne cifry nelze ocekavat fakt nic. A i kdyz na nektere Tve psane projevy jsem si musela zvykat a dodnes se stane, ze neco dele "rozdychavam", musim napsat, ze rozhodne nejsi prehlednutelny, mnohdy cnis z davu, nejsi nudny a obcas poradne "proceris vodu". Chci tim jen rict, ze jsme radi, ze Te tady ve Zline mame, protoze jinak by nasemu GC neco chybelo;).
Tak se i nadale drz, jsem zvedava, cim zase prekvapis…
Velka gratulace a dik!
At chces nebo nechces, tak uz ti to nikdo neodpare ![]()
Jen tak wesele dal! B)
Přidáváme se ke gratulantům a přejeme hodně nových zajímavých zážitků s geocachingem ;).
Gratuluji Petře a těším se na další veselé logy.
[color=blue]No, nebylo to sice na žádné hranické železniční ;), přesto blahopřejeme!
Ať tě to hledání pořád baví…B)
Ivo a tým[/color]
Krasna prace a skvele probehnuti prvni velke brany. At se porad dari. velka gratulace od Slajzu a Tucku.
no to je krásné. Blahopřeji za všechny Bystřičáky a těšíme se zase na spanilých jízdách geokrajinou na brzkou viděnou.
Také ti gratuluji i když jsme se spolu ještě nesetkali, ale tvé logy jsou opravdu perly, tak ať se daří.