Tato multiplatformní aplikace byla od roku 2013 vyvíjena pod hlavičkou Wherigo Foundation, měla sloužit jako oficiální wherigo přehrávač pro Android a iOS. Dle vyjádření autora se ale nakonec Wherigo Foundation a Groundspeak nedohodly a vývoj byl v roce 2016 ukončen. Nicméně aplikace by měla být funkční a stabilní, tak jsem ji chtěl vyzkoušet, ale nikde jsem ji nenašel ke stažení. Nakonec se mi ji podařilo zkompilovat ze zdrojových kódů, zprovoznit Google Mapy a výsledek dávám k dispozici.
Na první pohled to vypadá pěkně, ale já osobně bych se přimlouval za další rozvíjení WhereYouGo. Zkusil jsem na tomhle hrát jedno své připravované wherigo (rozhodně nikoliv tak náročné jako Bazilišek) a krátce po začátku se aplikace kousla (přestala odpovídat). WhereYouGo to odehrálo bez zaškobrtnutí.
Co se mě týká, líbily se mi v aplikaci dvě věci a osobně bych byl rád, kdyby je biylda implementoval do WhereYouGo: Načtení QR kódu do vstupního políčka a v mapě možnost přesunout fokus na cíl navigace (tam, kde končí spojovací čára).
Můžu se zeptat když říkáte že vám to funguje jak se s tím dělá ? Jsem asi blbej ale není mi to vůbec jasné. Minimálně jak tam dostanu tu cartrige co jsem si stáhnul z geocaching .com ?