WF.Player - Android aplikace

Tato multiplatformní aplikace byla od roku 2013 vyvíjena pod hlavičkou Wherigo Foundation, měla sloužit jako oficiální wherigo přehrávač pro Android a iOS. Dle vyjádření autora se ale nakonec Wherigo Foundation a Groundspeak nedohodly a vývoj byl v roce 2016 ukončen. Nicméně aplikace by měla být funkční a stabilní, tak jsem ji chtěl vyzkoušet, ale nikde jsem ji nenašel ke stažení. Nakonec se mi ji podařilo zkompilovat ze zdrojových kódů, zprovoznit Google Mapy a výsledek dávám k dispozici.

APK ke stažení

screenshoty

plusy:

• Google Mapy
  • ukládá do GWS
  • umožňuje načíst vstup z QR kódu

Vypadá dost dobře. Az budu fit, hned ji vyzkouším. Skvělá práce

No jo urcite chteli penize za neco na co uz kolik (deset?) let nesahli a tak se nedohodli…

Na první pohled to vypadá pěkně, ale já osobně bych se přimlouval za další rozvíjení WhereYouGo. Zkusil jsem na tomhle hrát jedno své připravované wherigo (rozhodně nikoliv tak náročné jako Bazilišek) a krátce po začátku se aplikace kousla (přestala odpovídat). WhereYouGo to odehrálo bez zaškobrtnutí.

Co se mě týká, líbily se mi v aplikaci dvě věci a osobně bych byl rád, kdyby je biylda implementoval do WhereYouGo: Načtení QR kódu do vstupního políčka a v mapě možnost přesunout fokus na cíl navigace (tam, kde končí spojovací čára).

Můžu se zeptat když říkáte že vám to funguje jak se s tím dělá ?  Jsem asi blbej ale není mi to vůbec jasné. Minimálně jak tam dostanu tu cartrige co jsem si stáhnul z geocaching .com ?

Musíš si ji nahrát do takového adresáře, ve kterém ji ten program očekává.

Viz Menu > Settings > Path for cartridges

Nebylo by ovšem lepší používat WhereYouGo, které je dostupné přímo v Google Play?