Když dohraju tohle wherigo, které lze hrát kdekoli, můžu si ho zalogovat na geocaching.com? Protože ono to tam má nějaké souřadnice, třeba finské nebo americké, a já to hraju tady v Krkonoších, takže pak to bude vypadat, že jsem objezdila celý svět a přitom se nehnu od baráku.
Na geocaching.com si je můžeš zalogovat jenom v případě, že budeš fyzicky zapsaná v logbooku příslušné keše. I „play anywhere“ wherigo může mít konkrétní krabičku - odehrát můžeš kdekoliv, po odehrání se dozvíš souřadnice keše a tu už musíš zalogovat běžným způsobem.
Jakékoliv odehrané wherigo můžeš ale zalogovat přímo na stránkách wherigo.com. Takže pokud neodlovíš tu finskou krabičku osobně, můžeš se zalogovat jenom na wherigo.com, nikoliv na geocaching.com.
Já nepodvádím a podvádět nechci! Bylo mi to nejasný, právě proto jsem se zeptala. To je přece lepší, než to dělat blbě. Za vysvětlení děkuju.
Tak to je hezké. Ale to o tom podvádění neplatilo pro Tebe, to je mantra mh.maila :)![]()
Zdravim
Zrovna se nachazim v Litomysli a rad bych odehral mistni wheriga.Mam sebou nokii 5800 na ktere jsem bez obtizi hral ta prazska. Ovsem zde jsem se setkal s tim, ze pokud dam navigovat, tak moje vzdalenost k cily je nejakych 5471 km. Udajne se daji tato wheriga odehrat kdekoliv. Jakym zpusem to funguje a jak tato wheriga hrat?
Diky za radu.
Myškin
Z té vzdálenosti si starosti nedělej, prostě ji ignoruj jako by jsi měl 0 km, spíše budeš mít problém s vlastní hrou. wheriga v litomyšli nejsou programována v urwigu takže spolehlivě fungují jen na garminech.
Tak to me tedy mrzi. Mam sebou jeste Samsung s aplikaci WhereYouGo, ale po startu se mi nezobrazi ani instrukce. S nokii jsem na tom o neco lepe, ale byl.jsem zvykly na kliknout na navigovat a dojit do zony. Ma tedy smysl se pokouset to vubec hrat kdyz je to tvoreno pro Garmin? Byla by to skoda, protoze je zde dost velka koncetrce techto kesi.
No co se Litomysle tyce – Nevim jak potapec pepa, ale Robin Hood se da zkusit hrat --me na HTC Desrie a WhereYouGo fungovalo prvni kolo. Bohuzel me to nechtelo pustit do dalsiho, i kdyz sem mel splneno. Jinak tyhle wiga delal autor v buh vi cem a apolehlive nefungujou ani na Garminech – Oregon 550 a Robin Hood - odehrat se da, ale od cca 4 kola to po splneni spadne - nastesti se ulozi, takze nacist a hrat pate kolo a to samy. Kdyz nedej boze chcete vylepsit v nekterem kole skore tak se to zahryzne natolik, ze uz nejde nacist ani ulozena hra.
Navic ani zaverecny zpusob navigovani na zony a kese nepovazuji za prilis stastny.