Wherigo pro windows phone 7.5 (lumia) a výše BETA

Takže konečně soudruzi dokázali pro systém Windows phone 7.5 a výše,takže i 7.8 a 8 vytvořit wherigo aplikaci. Jmenuje se geowigo,jedná se zatím o BETA a je docela kumšt to nakopat do telefonu,ale vše oficiální cestou- nic se necrackuje. Dokonce má i přímý import ze SkyDrive,takže paráda. O víkendu asi půjdu testovat :-)

http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=315741&st=0&p=5340907&#entry5340907

to asi nebude přímo z dílny GS co? Vzhledem k tomu jak na wherigo dlouhodobě kašlou.

To asi ne. Je to neziskovka. Zase na druhou stranu wherigo tu moc není ( teda u nás - karvinsko), tak se neoplatilo kupovat jiný přístroj. Ale i tak udělalo pořádnou radost...

Jen je škoda že mi to nejde z marketplace stahnout, hned bych to vyzkoušel ...... je tam sice možnost stáhnout XAP soubor, ale ten do lumie 710 asi nedostanu  :( a žádný jiný SW jsem nenašel.

Tak jsem zajásala při objevení tohoto téma a bohužel na Nokia Lumia 520 Windows phone 8 mi to hlásí že aplikaci nelze nainstalovat, že buď ji nepodporuje můj telefon a nebo není dostupná pro moji zemi  :( 

Napiste si vyvojari, zaradi vas do beta programu a posle odkaz na marketplace odkud to pujde stahnout.

Mam na Lumia800 a WP7.8

Napiste si vyvojari, zaradi vas do beta programu a posle odkaz na marketplace odkud to pujde stahnout.

Mam na Lumia800 a WP7.8

Asi hloupá otázka, ale nejsem tak zběhlá, vývojář je kdo?

Brice "Mangatome" .. contact removed (author request)

... People can contact me from the Geocaching website if they need to contact me....

Brice "Mangatome"