wiki - fan art

Protože se na fórech dost často objevují zajímavé hezké a nebo vtipné grafické výtvory kačerů, napadlo mě vytvořit na wiki stránku, kde by se mohlo toto "fanouškovské umění" soustřeďovat.

Napadlo mě to, když jsem viděl různé koláže od mokré party nebo komiksový čtyřlístek nebo třeba teď v poslední době návrhy geomincí, jsou to myslím zajímavé věci, které se postupně ztrácejí ve fórech, což si myslim, že je docela škoda. 

Tak se chci zeptat, jestli autoři těch obrázků budou svolni k uveřejnění na té wiki? Nemyslím, že by někdo chtěl uplatňovat autorská práva, ale zase to nechci nějak hrnout bez rozmyslu a bez optání se ;)

no klido pido, ak si ochotny to tam davat sam (lebo ja som lenivy), tak ja som za. Akurat casto sa jedna o okamzity vtip, ktory ma kuzlo v danom case a priestore, je otazne, ako to bude vyzerat vytrhnute z kontextu…

[quote] Saman: Akurat casto sa jedna o okamzity vtip, ktory ma kuzlo v danom case a priestore, je otazne, ako to bude vyzerat vytrhnute z kontextu...

[/quote]

uvidime, nemusi tam byt uplne vsechno, editovat se to take da vzdycky  

Hned bych tam dal ten Samanuv coinxicht. Je super. V noci bych ho ovsem potkat nechtel. Brrrrr[:D]

WAV : Tebe jsem nejednou potkal i v noci, a … [:D]

No pokud jsem jel někdy v noci pro FTF a místo toho si vezu DNF, tak je můj xicht určitě horší než ten Šamanův [8o|]

konečně s tebou můžu 100% souhlasit [:D]

souhlasim s publikaci ctyrlistku, sice tomu bude chybet to kouzlo souvislosti pro ktere vzniky, ale proc ne