www.mapy.cz

Zdravim kolegy kacery,funguji vam seznamacke mapy ? Chyba je v mem PC,protoze vim ze normalne jdou,ale nejsem schopen prijit na to co mam spatne.Normalne slapaly a najednou nic …Zkousel jsem Operu,IE,FF a nic,jen bilo …

Všechno šlape jak má - FF, Chrome, IE

FF, Opera, IE jde

Vše klape jak má…IE

Jste tupí nebo co? On chce vědět, jestli nevíte co s tím má dělat, ne jestli to jde či ne Vám. OMG…

Jinak hplus ti radí ať zkusíš vymazat cookies a temp files;) (on je teďka přes ty kompjůtry, tak tomu rozumí:-D )

A vrátí ti něco např. takovýhle odkaz?
http://m4.mapserver.mapy.cz/base-n/7_7e00000_8000000

Dovedu si představit zabanování IP adresy kvůli velkému provozu (prej to dělá google).

A co Ti to hlásí ?

Jestli jsi od nich ale nějak zběsile tahal data, tak bych se ani nedivil, že Tě dočasně odstřihli… Jak už píše kolega přede mnou, Google to dělá určitě.

Hledam jakekoliv rady,k domacimu PC se dostanu vecer a budu zkouset a zkouset.Diky za napady.

Jasně, ale chybu, kterou nelze navodit, nelze ani odstranit :slight_smile:

Abychom se vyhnuli takovemu tomu "prej" a "urcite", tady je limit Google Map jednoznacne popsany a vysvetleny, tyka se to zobrazeni statickych map pres API:
http://code.google.com/intl/cs-CZ/apis/maps/documentation/staticmaps/#Limits

Nic podobnyho k mapy.cz jsem po kratkem googleni nenasel.

mě to přibližně před 3 měsící taky nefungovalo, ale to jsem si pohnojil sám tím, že jsem se vrtal v nastavení Kerio firewallu. Musel jsem to nakonec odinstalovat a ted jedu na windousáckym, jestli to nebude taky tvůj problém…

Ale to by ses divil… :slight_smile: Nemusim chybu reprodukovat u sebe, abych poradil instalaci nejnovejsi verze, smazani temp souboru, cookies, atd. - a schvalne kolik % problemu to vyresi :wink:

Ale to by ses divil… :slight_smile: Nemusim chybu reprodukovat u sebe, abych poradil instalaci nejnovejsi verze, smazani temp souboru, cookies, atd. - a schvalne kolik % problemu to vyresi :wink:
[/quote]

Zapomnel jsi na restart :slight_smile:

The requested URL /base-n/7_7e00000_8000000 was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny3 with Suhosin-Patch Server at m4.mapserver.mapy.cz Port 80

Opravdu promaž temp soubory a cookies ve svém prohlížeči… Možná bych zkusil i zrestartovat zařízení přes které máš domů přiveden internet. Kabelovka ?

No, to vypadá spíš na ban než na nějaký firewall.
Mělo by ti to vrátit jednu dlaždici ve formátu png. Vyzkoušel jsem to ve FF, IE a i mimo (program curl). Jak jsi připojený k internetu?

Jedu pres wi-fi muze byt problem i tam,taky me to napadlo,ale bohuzel nejsem takovej profik,abych dokazal chybku odhalit …

Pokud mate nejakou sdilenou sit (myslim tim napr. v panelaku nebo vic uzivatelu ve meste pod jednim providerem = poskytovatelem internetu), tak se optej nekoho dalsiho (souseda), jestli mu to dela to same.

Pokud by to byl nejaky ban (zakaz) na verejne IPcko, postihlo by to pravdepodobne vic lidi. A pokud to tak bude, tak se obrat na poskytovatele internetu, at si to s mapy.cz potazmo Seznamem vyresi - treba se u vas v siti vyskytla nejaka "nestandardni aktivita". :slight_smile:

Diky za rady a pomoc,uz jsme to s mojim poskytovatelem vyresili,byl tam problem s adresou map a cimsi u nas na serveru,omlouvam se odbornikum,ale lepe to vysvetlit neumim.
Hlavni ze uz vidim kesky na fotomapach :slight_smile: hura na lov,teda az sleze snih !