xTF seznam ve statistikách

Prosím o radu. Ve statistice se mi zobrazuje xTF seznam, který bere hodnoty z tagu FTF z geogetu. Vypisují se zde všechny hodnoty tohoto tagu, tzn. FTF, STF i TTF. Jde někde nastavit, aby se zobrazovala jen jedna hodnota tagu - tedy FTF. Mohl bych to upravit v tom tagu, tj. ostatní hodnoty smazat, ale raději bych je tam nechal a nastavil to jinde (v template?). Díky za radu.

Bohužel to nejde…

Jedině se nastavit v GG svůj tag FTF, do něj zapisovat jen hodnotu FTF (aby v něm něco bylo) a pak si do template nadefinovat svoji vlastní tabulku, která bude vypisovat jen ten tag FTF…

sobikovi: no nebo proste vyuzit stavajici s tim, ze si STF a TTF nebude tagovat. :slight_smile:

nebo napsat sablonu pro ggsexpr, kdyz uz jsem udelal sablonu, ktera vypisuje kese s tagem Bookmark a hodnotou treba filmova mista, tak by nebyl problem tam jen dosadit tag FTF a hodnota FTF

Ahoj, já mám úplně jiný problém, který jsem donedávna řešit nemusel, ale ejhle, máme první FTF a tak chci použít xTF seznam ve statistikách a opravdu si nevím rady jak u keše nastavit tag FTF s hodnotou FTF. Můžete mi prosím poradit? Díky

Pravou myskou na kes a "Zmenit Tagy" . No a pokud tam tag FTF nemas tak si ho pridat - to je v nastaveni. Pokud tam je, tak proste vybrat tag a hodnotu nastavit na FTF ci STF ci TTF. A aby se to objevilo ve statistikach tak to chce enablovat prislusne radky v Template.cz a Tusim ze i zaskrtnout v Autostatu. Pak jeste existuje script, aby se ti v geogetu rovnou ukazovalo ze bylo xTF a ten se jmenuje xTF a nastaveni je klasicke (mas pak u kesi v seznamu medaili)

souhlas :slight_smile: tím se dá udělat vpodstatě cokoliv…

Díky moc! Neupravil jsem Template.cz, teď je to již v pořádku. :slight_smile: Ještě jednou díky!

Potřeboval byc poradit jak vypsat do statistik generované autostatem..FTF,STF.TTF…mam skript xTF a v GG mam zobrazené odznáčky ale ve statistice na GC.com neni zobrazená žádná.

Nevim sice co je script xTF a jak v GG zobrazujes v ktere odznacky, ale GgStatu to funguje jako tabulka TAGu. Kdyz priradis kesi tento TAG s hodnotou STF, TTF, FTF nebo jakoukoli jinout a pak vytvoris tabulku podle tohoto TAGU (v zakladnim template je to tusim jen zapoznamkovane), tak se vytvori prislusny seznam. Nebo se ptas na neco jineho?

V GG mám asi 5 otagovaných keší. Script xTF je pouze zobrazí jako odznáčky.Ale když dam autostat tak by my měl do statistik co mam v profilu na GC.com zapsat FTF,STF,TTF…všechny ostatní statistiky tam jsou ale u xTF neni nic. Se mrkni na můj profil. V GG dělám asi 3 dny takže na mě pomalu :wink:

Auostat by nemel nic. To dela GgStat a ten to udela jen v tom pripade, ze k tomu ma v template povolen prikaz pro vytvoreni toto tabulky. Pokud tam ten prikaz neni nebo neni povolen (je zapoznamkovan), tebulku pochopitelne nevytvori.

Já tam tu tabulku ale vidím, tak už je to ok, ne?

Rekl bych, ze ano. Ja jen uvadel veci na pravou miru. :slight_smile:

Tak pořešeno…problém byl v tom že se tag jmenoval xTF a ne FTF…ale nevim jak udělat abych měl jen jedenom sloupec nazvaný xTF a dělalo mi to zároven statistiky do profilu pres autostat a zároven ty odznaky přes xTF script.Ted mam dva tagy jeden nazvaný xTF a druhý FTF ale když smažu xTF tak zmizí odznaky a když FTF tak nemam statistiky.

Jak GgSTat, tak script museji brat informaci ze stejneho TAGu. To znamena, ze budes muset nejmene jeden z nich upravit - zmenit v nem definici pouzivaneho TAGu. Nijak zvlast bych nedoporucoval menit GgStat, ale mozne to je.

Vlez do nastavení sloupců a tam si u tagu FTF zapni vizualizační skript xtf.gge.pas a u tagu xTF to zruš…

Ahoj.
Již delší dobu používán GG pro tvorbu statistik v profilu na GC. Postupně jsem se prokousal téměř vším, ale dvě věci mi stále nefungují. FTF a Geopřátelé. Pokoušel jsem se několik nocí nasát informace z jednotlivých vláken a metodou pokus/omyl testoval, zda jsem to pochopil, ale marně :slight_smile: sorry.
Našel by se dobrodinec, co by mi polopaticky vysvětlil proč se mi nezobrazují ve statistikách geopřátelé (zřejmě to neumím strávně "odjistit" v Template.cz) a dále to samé s xTF statistikou. Mám v GG nastavený TAG xTF a označené 6 keší, ale nenatahuje se to ani k odznáčku, ani do tabulky statistiky xTF. Jsem schopen poslat svůj Template na mail kolegovi, který by si našel čas na to položit vážené oko.
Předem i zadem děkuji za ochotu. Roman

Tak to nekam uploadni, ten svuj template a mrknem na to.

Díky - uloženo zde: http://www.ulozto.cz/12076140/template-cz
heslo je rokoko