Ahojte, od soboty budu na Moravě na chatě a chtěl bych zkusit odlovit tento obrazec, šel by do toho někdo se mnou? Mám k dispozici auto a pojedu z Jevíčka, takže bych mohl někoho někde teoreticky i nabrat ![]()
posouvám nahoru…
Čistě teoreticky bych do toho šel, i když auto jakožto dopravní prostředek neupřednostňuji. Na obrazec už mám taky docela zálusk. Jinak jsem z Brna, ale myslím, že k první šipce bych se snad nějak dostal. Jediný problém asi je, že bych mohl jen o víkendu, neboť sjíždím přes týden Vltavu.
Jo víkend by šel, buď tahle neděle nebo popřípadě příští sobota, holt by jsme se sešli až u šipky
to spíš příští sobota. Kdyžtak napiš na mail [email protected]
ještě jednou posouvám nahoru, kdyby se chtěl přidat ještě někdo ![]()
OK budu počítat s příští sobotou, během týdne se ti ještě ozvu na mail a domluvíme se přesněji
neděle - ještě nevím co budu dělat
Sobota zítra - s Tom.K uvažujeme o kusu šipky nebo o něčem dalším, budou ještě nějací zájemci ?
Ahoj, tak se omlouvám, ale v tu sobotu (tedy zítra) nemohu. Byl jsem na vodě a vyvrkl jsem si kotník. Nemůžu na něj ani došlapnout
Tak snad někdy příště…
Tak by sis aspoň mohl zapnout telefoun…
Ten jsem měl zaplej celej týden, ale v pátek ráno mě už nevydržela baterka, tak ho nabíjím ![]()
kdyby to bylo aktualni aj na tenhle tejden sel bych do toho
776166430 moc sm nelozim