Zabíjačka mezi vinohrady - najdu pomocníka pro uspořádání eventu na břeclavsku

Po dvou eventech s vinařskou tématikou v Hruškách jsem se zařekl že už toho bylo dost.
Ale čas plyne, na špatné věci se zapomíná a taky se čas od času někdo ozve zda něco náhodou nechystám.
Proto jsem se rozhodl, že to s Váma ještě zkusím :-).
Kdo na některém z předešlých eventů byl ví že práce okolo je spousta a já si to moc dobře uvědomuju, protože chci udržet setkání minimálně na dosavadní úrovni a nepořádat jen běžnou chlastačku hledám…

někoho, nejlépe z bližšího okolí, kdo by pomohl ani ne tak s přípravou, ale hlavně při samotném průběhu eventu (doplnit víno do džbánků, přiložit pod kotlem, postát u grilu…)
Pokud bys uměl i trochu s PC a grafikou, připravil jsi jmenovky a podobné blbůstky okolo budu jen rád

najdu někoho takového?

Odměna jak už to u takových akcí bývá :slight_smile: poděkování, spoluautorství v listingu, dobrý pocit a flašku na cestu domů :slight_smile:

Předpokládaný termín některá sobota v druhé půli dubna. (od rána do rána)

No kdyby šlo o zabíječku na Vinohradech, to by se dalo řešit :smiley:

Kotel a gril klidně beru, už na VaV jsem griloval (tak napůl). Z kama jsem jistě víš Petře :wink:

PS: grafiku bych mohl zkusit poptat u kamoše, dělává plakáty na koncerty

Ahoj Petře,
Také moc rádi pomůžeme, třeba s přípravnými pracemi v Hruškách před eventem nebo doléváním vína do džbánků v průběhu akce :wink: Minulý rok to byla moc fajn akce a bylo by škoda, kdyby se tento rok neopakovala. S námi počítej :wink:

Vinohrady jsou nejen v Praze :stuck_out_tongue:

Tak takovýho eventínku bych se i rád zůčastnil, na zabíjačce jsem sice byl snad asi 100x a není mě to vzácný, ale to neva. Rád bych ukázal svýmu strejdovi, geokačerovi Lidka, jak vypadá zabíjačka a hlavně sklepy na Jižní Moravě… jmenovky a nějaká jednoduchá grafika nejsou problém, problém je spíš Lidka, aby si doma dokázal domluvit volno a následně příjezd do Brna. Jinak ke grilu nejdu, přikládat pod kotle nebo štípat dříví klidně budu a budu rád obskakovat řezníka, zvonečky - holení - opalování, obsluhu mlýnku, dochucování všeho kromě jelitovýho prejtu, držení zadní nohy při porážce,… však víš. Jo a nebudu teda míchat škvarky, to neumím a určitě bych je připálil.

Díky za nabídky zde i SZ. Nakonec se našel i jeden místní tak je to vyřešené.
Zabíjačka to bude bez krve, ale o většinu věcí okolo ní nepříjdete.
Teď jen skloubit volné termíny na myslivně a volné termíny muzikantů.

Také možnost :wink: Každopádně dát vědět zavčas dopředu, at mohu naleštit čočku a vyrazit s aparátem a občas nějaky to poleno přihodit pod kotel.

Dovoluji si se již nyní těšit :wink:

Kdo doma občas trochu vaří z masa a má ostrý nůž tak si ho vemte ssebou, budou se škvařit čerstvé škvarečky a někdo musí sádlo na škvarky nakrájet :slight_smile: .
Nezapomeňte také lana, sedáky a vinařské encyklopedie B)

Koukám, že o zábavu bude postaráno, díky! :wink: