Zagg má dnes na svém webu http://www.zagg.com 40% halloweenskou slevu na všechno. Platí jen 31. října.
Takže jestli někdo chce ochrannou fólii na Garmina, docela se to teď vyplatí. Doprava je zdarma, takže ani není nutné řešit hromadné objednávky. Na Oregon dnes fólie vychází na 146 Kč.
Slevu lze uplatnit zadáním kódu scary40 v jednom z kroků objednávky.
EDIT: Vyplatí se objednat za víc než 50 dolarů (zhruba 35 dolarů po slevě), protože pak pošlou zadarmo protiskluzovou podložku na palubní desku, u které tvrdí, že má cenu 10 dolarů.
Ma s tou folii na Oregon nekdo zkusenosti? Na Coloradu jsem folii pouzival. Na PDA ji mam taky, ale co s Oregonem? Prijde me, ze ten displej na oregonu je takovej gumovejsi nez bezne u PDA. Nezhorsi se s folii ovladani a citelnost?
Na Orgánu je fólie super. Doporučuju každýmu. Poškrábat displej není problém a fólie je naprosto čirá. Marek se dal do objednávání po té, co folii viděl instalovanou na Oregánu. To snad mluví za vše
Mně se s tím Oregon paradoxně ovládal líp. Zatímco u normálního displeje musím občas hodně tlačit a přesto displej někdy nezareaguje, s tou fólií to šlo nějak lépe.
Hlavně jsem si už Oregon trochu škrábnul, když jsem měl asi pod nehtem zrnko písku. Vzhledem k tomu, že na bříško prstu displej občas nechce reagovat, bojím se, že by podobných škrábanců bylo za chvíli ještě víc.
Abakus objednával nějaké fólie už před časem a zásilka se ztratila. Bez keců odeslali na dotaz novou jako náhradu, která dorazila v pohodě a po této druhé nakonec dorazila i ta první, která se někde zdržela
Díky za tip, Mám origoš chvilku a už jsem nad instalací ochrany uvažoval, bordel se při kešování na prsty dostane pokaždé a měl jsem hodně strach z poškrábání. Tahle príma akce byla poslední kapka k rozhodnutí.
No jo, zásilka pak došla jako obyčejnej balík České pošty. Jedna ze dvou zásilek byla zadržena na celnici, tak jsem je to nechal poslat zpátky do ZAGGu.
Pořád mám ještě k dospozici 2ks fólie pro 60CSx za 120,- Kč/kus. Akorát posílání někam do háje vyjde na několik desítek korun, takže pak paradoxně možná vyjde levněji objednat přímo v ZAGGu. Po Brně není problém.
A neni tu nekdo, kdo by toho objednal vic najednou na jednu zasilku? Ja mam problemy s anglictinou, tak se mi do takovych akci moc nechce - kdo vi s cim bych kde souhlasil. Ale folii na oregona bych bral a 2x.