Zahada Veverek

Pred tremi roky jsem odlovil s dcerkou kesku Veverky
[cache]GCW89Q[/cache]. Od te doby se tam pravidelne zastavujeme s pytlikem buraku. Letos jsme vsak s prekvapenim zjistili (konec srpna), ze se veverky nekam vytratily. Objevily se tak priblizne 4 plache kousky a to bylo vse. Pri predchozich navstevach jsme totiz po nich skoro slapali. Z poslednich logu jsem casto vycetl, ze jsme stejnou zkusenost nemeli jen my. Sice se tam objevuji i logy o pritomnych veverkach, nicmene z nich clovek nezjisti, jestli jde o jednotky nebo o desitky vsude okolo, jak jsme byli zvykli z minula. Take jsem si vsiml, ze na cestickach jiz nebylo tolik zbytku od buraku. Nevi nekdo, cim by to mohlo byt?

Odlétli do teplých krajin???
Chutnají bezdomovcům???
Akce na výkup veverčích kožek???

Na Štěpánku občas zajdeme,chodíme i na Vánoce a tak.. nevíme proč,ale někdy nezahlédneme ani veverčí nohu a někdy sedíme na lavičce obsypaní chlupatci.Proč to tak je ovšem nevíme,asi mají vždy nějaké období klidu a období žranic ? Možná teď na konci léta budou přežrané a začnou se ládovat až na zimu ?!

Dik za odpoved - jsem rad, ze tedy veverky jsou/nejsou a tudiz mam znovu nadeji, ze je opet zastihnu v plne parade. Muj problem byl v tom, ze jsem o nich rekl kamaradovi, ktery se tam chystal s detmi, ale nakonec mu to (nastesti) nevyslo - mel by zkazene odpoledne a me by to mrzelo, protoze jsem to bral jako tutovku. Da se vyvodit nejaka zavislost jestli veverky budou nebo naopak nebudou?

Pak taky veverky spolehlivě zaženou pejskaři nebo spíš ti jejich psi, a že jich tam chodí