Nedá mi to. Na netu jsem narazila na zajímavý článek, který se myslím kromě lezení dotýká taky geocachingu - hlavně v přírodě:-)
Tady ho máte:-). Myslím, že je dobrý o tom něco vědět.
Mimochodem. Jeden můj autentický zážitek.
Dohledávala jsem finálku jedné multiny na Chlumu u HK, blížím se, šipka mi ukazuje asi 300m a já na potencionálním místě vidím dva cyklisty v ČERVENÝCH BUNDÁCH, jak tam něco dělaj. Myslela, jsem, že to jsou kačeři…alespoň jejich chování bylo dost podivné..takové..jak to říct..kačeroidní:D
Cyklisti odjeli a já, když jsem dorazila na místo, jsem spatřila - světe div se - asi 10m od keše přímo uprostřed cesty ho… i s papírem. Bylo to k nepřežití, asi víte, jak vypadá a hlavně "voní" exkrement, když je běhavá
Nechápu, proč svou potřebu konali uprostřed cesty na kraji hustého lesa(!!!), kam bylo odevšaď vidět.
No kdyz to bylo pobliz kese, tak je to jeste dobre…
My nasli exkrement primo v krabici…
Predstavte si radost z nalezu, tahani kese z ukrytu, otevreni pixly a pak ten sok…
Voňavé téma. Inu i my jsme si při své tuším únorové cestě do Brna s A+T přišli na své u keše památník D1. Ale to HO nebyla běhavka, ale poctivej KABEL (bylo HO tam asi tak 2kg) a nebylo od keše 10m , ale 10cm. PROČ je ale v tomto případě jasné (těm co už odlovili). Teda jasné je proč přesně zde, když už zde. Jinak je samozřejmě nepochopitelné, proč ne na blízké benzince . Mno keš jsme s velikou opatrností odlovili, i když :@
Tedy pánové, když už to na mne v přírodě přijde tak je to takový fofr že jsem rád že stačím najít vhodné místo a servat kalhoty. Takže potom místo zaplněné díry zůstane kopeček, spíše mohylka…
Co se týče produktů jiných tak v cachi jsem ještě žádné h… nenašel ale v okolí už dost, k některým cachím bylo nutné proniknout přes docela slušné minové pole :@ Každý si myslí jak se to v přírodě rychle rozloží ale ono to přece jenom chvíli trvá.
Když jsem loni po geoburčáku společně s I+B+M+H lovil okolní keše, jeli jsme i na [cache]GCTVQY[/cache] - Zapomenuty hrbituvek, už z dálky jsme viděli někoho přešlapovat po cestě sem a zpět, když jsme přišli blíž, vyklubal se z toho silně nadavající fotřík viz log: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=0a999bf6-7aa5-4c6a-8b79-c222111bb434 . Samotný odlovek byl vzhledem k množství oněch trávicích produktů o kličkované mezi nimi a náhrobky.
…a to se tu ještě nezabýváme otázkou, jestli náhodou "mina" není lepčí kopečkovitého tvaru označená fáborkem, nežli lehce zahrábnutá, nenápadně čekající na oběť. Když už to na člověka přijde, tedy, hmm, že..