Ahoj, chystáme se na dovolenou - můžete mi poradit, nějaké moc hezké krabičky, které by bylo škoda minout? Zajímá mě především oblast Kaplice - Český Krumlov - Lipno.
Moc děkuji za tipy.
PS: Mimo T5 a také nejsme vodáci, takže raději odlov po souši ![]()
Nemam toho v tech mistech odloveno kdovijak moc, ale urcite bych nevynechal kolem Kaplice:
[cache]GCX72Y[/cache] - krasny vyhled na udoli Malse a zriceninu Poresin
[cache]GCQ79M[/cache] - dalsi zricenina, Sokolci, tentokrat u reky Cerne, pro me osobne asi nejhezci misto, kde jsem kdy lovil
[cache]GC1GG5E[/cache] - vyhled na Kaplici a okoli, ale je to 4* mysterka
[cache]GC1FD9E[/cache] - v Krumlove, ale uz je par mesicu disabled, takze s tou bych moc nepocital
Jednoznačně bych doporučoval neminout EC Grafitový důl v Českém Krumlově, ale ne se jen vyfotit u vozejku ale obětovat tu pětistovku a nasadit v půjčovně blembák, kahan, plášť a projet se vlakem do nitra hory. Stojí to jednoznačně za to.
Tu EC sice nemam, ale dul taky doporucuju, bez ohledu na kes. Je to fakt super
To uz za to chteji petikilo? :o No, sila!
4HLM - myslel jsem to ± za celou rodinu. My platili (2 dospělí+1 dítě) tuším kolem 350kč
Fajnové krabičky jsou třeba u Vyššího Brodu - [cache]GC1CD81[/cache](procházka úžasnou přírodou), [cache]GC1T04X[/cache] a [cache]GC1A5HC[/cache].
Jestli máte rádi kopečky, můžete si z vymezené oblasti udělat menší výlet do Novohradek ([cache]GC2TNP5[/cache] nebo [cache]GC1D330[/cache] s úžasným výhledem na Alpy) nebo zajet na opačný konec Lipna a pustit se do hřebenovky [cache]GC1JM9Y[/cache], která je na jihu podobnou legendou, jako Velká Husí Cesta.
Cestou přes Krumlov doporučuji nevynechat nenáročnou drajvku [cache]GC22ZAX[/cache], která se vloni umístila na prvním místě v anketě o nej jihočeskou cache.
V Krumlově je taky další geojižanská legenda - [cache]GC2777G[/cache] (nelovil jsem, ale slyšel jsem samou chválu).
Ještě bych doporučil vyjet lanovkou na Kleť (jsou tam 2 krabky) a přitom udělat rovou i zříceninu Dívčí kámen (tam jsou poblíž 4 krabky). Vše tradičky na pěkných místech.
Díky moc za zajímavé tipy - budou se hodit ![]()