[quote]
Saman: ohladom nasilnej archivacie Dorkiho earthcache - je archivovana nie kvoli Groundspeaku, ale kvoli nemu - Grounspeak vratil nazad Earthcache s tym, ze tie existujuce musia doplnit vzdelavaci charakter, t.j. nestaci vyfotit sa pred objektom, ale treba doplnit do listingu nejake otazky, na ktore ma nalezca odpovedat autorovi. Dorki sa na to vyprd@l a tak ju archivovali. Stale sa da obnovit, resp. znova prihlasit, ako sa vravi kde je vola, tam je aj cesta [:)]
[/quote]
Ano, Saman ma pochopitelne pravdu-Dorki nedoplnil pozadavky na na nove Earthcache, cili proto byla zaarchivovana. Mimochodem podminky pro zalozeni Earthcache atd. jsou uz i na nasi wiki. Timto dekuji neznamemu autorovi (nevim kdo to byl, pri psani nebyl prihlasen, cili po nem zustala jen IP adresa) za vytvoreni kostry navodu, kterou jsem (jako spravny wiki-moderator [:)]) upravil a rozsiril. Cili zajemci o vytvoreni Earthcache muzou navod ted uz jiste dobre pouzit.
A pro priste prosim-na ceskou wiki piste s diakritikou, at je to jednotne-to neni GC.com, ktery ji moc nepodporuje [:)]
Ten text mi je nejak povedomej, resp. ta kostra je nejspis asi moje
:-) Je to cast meho mailu pro Hanysku and Hanculku, kdybych byval
tusil, ze to cestou osudu skonci na wiki, zvolil bych krapet jiny
stylisticky styl a rovnez i tu diakritiku. Bezne (resp vubec) ji totiz
v mailech nepouzivam...
No, tak to zkusíme a uvidíme, co to udělá. Navíc když sem koukal na listing, tak se tam někdo zalogoval už i po archivaci a ten log tam zatím je. Přišlo mi škoda, že když sem šel okolo toho nevyužít.
[/quote]
Teď jde ještě o to, jestli ti GEO AWARE udělí za takto nalezenou cache odznak Earthcache Master - ano, stále je za čím se honit [;)]