rádi bychom se zeptali již zkušených zakladatelů eartcache, zda je opravdu nutné mít schválení majitele půdy či správce místa o založení keše? Vrátili jsme se z Islandu, kde bychom rádi založili tento typ keše a až tady doma jsme zjistili tuto podmínku…
Zdravím! Pro jistotu se taky zeptám. Pokud jste zakládali earthcache v Praze, psali jste na magistrát, nebo jim stačilo uvést kontakt na vedoucího oddělení ochrany přírody? (Podle stránek MHMP by to měl být ing. Pavlík.) Pokud jste žádali o vyjádření, jaké jsou Vaše zkušenosti?
Přece jen mi přijde trochu ujeté (a tudíž se mi ani nechce) posílat žádost o povolení, pokud se jedná o veřejně přístupné místo. Chápu, že chtějí mít jistotu, že neposílám lidi někam, kam se nesmí.
Ahoj, mám 4 earthky - všecky ve světe. Vždycky jsem tam psal kontakt bud na správce parku nebo - na Srí Lance - kontakt na úřad, který tuto buddhistickou památku spravuje. Osobně se domnívám, že je to jen "pro forma", nemyslím si, že je kontakt prověřován. Držím palec a těším se na další kvalitní earth cache. Spuzva
Mám dotaz na naší první earthahce. Když jsme odesílali kešku ke schválení, poslal jsme (z důvodu dlouhého textu) jen anglickou verzi (ke splnění pravidel pro earthcache) a českou verzi listingu jsme tam chtěli před publikací vložit. Nyní je keška už aktivovaná, pouze s anglickým listingem :@. Poradíte nám prosím, jak tam nyní dostaneme ten český listing? Předem díky.
honza-pavla : jj editni normalne listing. Me to take prekvapilo, vzycky predtim me geoaware dusil, takze jsem si listing nejprve adoptoval a dodelaval…ted u posledni earthky to pustil rovnou…take se mi tam vesel jen eng listing, navic bez obrazku
Taky nám jí pustil rovnou…
edit listing - jasně, ale neměl jsem to tam na výběr. Musel jsem si kešku prvně adoptovat (což jsem nevěděl). Už se to zdařilo, obrázky jsem tam také přidal, jen bych je měl rád v textu a ne jen dole odkaz… nevíte jak na to? Díky za rady.
Musis si opravit linky na obrazky v listingu, ted tam mas nejaky odkazy na http://www.uef-josef.eu/ , tak si to oprav na adresy tech obrazku co mas uploadnuty v listingu…
Linky na http://www.uef-josef.eu/ jsou vpořádku ta tam mají být. Podařilo se mi tam i přidal linky na obrázky tak jak jsi psal díky, ale potřeboval bych tam mít obrázky fyzicky ne jen linky??? Díky za odpověd.