Zalozeni nove cache

Mohu poprosit zkusenejsi o radu? umistil jsem novou cache, ale stale nemohu najit na www.geocaching.com formular pro jeji registraci. Muzete mi prosim poradit postup? Predem dekuji.

Zkus níže uvedenou adresu a ve fóru “Jak na to?” máš odkaz na návod jak vyplnit.

Alebo skus tento navod popisany tu: http://www.trenkler.cnet.sk/gc/

Klikni na menu Hide & Seek a Cache, pak už to bude snadné :slight_smile:

Sorry ze to pridavam sem ale nechce se mi kvuli tomu zadavat cele nove tema.
Kdyz zakladam novou cache, jde to nejak udelat aby mela 2 majitele aby u obou byla k videni v profilu?
Na Geocaching se pise

ale nejak tomu nerozumim. Resp. chapu to tak ze sice u kasky bude napsano treba majitel Tom a Jerry ale v profilu jako majitel ji bude mit jen Tom.

Je to presne ako hovoris a neda sa s tym nic robit. Kazda cache ma prave jedneho ownera.

Mam dojem, ze v tomto ohledu “bezpodilove vlastnictvi” cache dvema (a vice) osobami neni mozne - uz proto, ze by se v databazi muselo slozite resit moznosti zadani vice owneru (a z toho pramenicich zmen v notifikaci a pod.)

Prineslo by to neumerne naroky na strukturu a programovani databaze na GC.COM vzhledem k vznikle pridane uzitne hodnote ;-).

Aspon ja tedy nevim, k cemu by to konkretne bylo dobre. Spis by mohli pridat moznost zadani presneho lokalniho casu vyzvednuti cache do zapisu logu, aby se tu nemuselo obcas resit prohozeni zapisu v ramci jednoho dne. A netyka se to jen prehledu ohledne FTF - napriklad kdyz owner disabluje cache, neni mozne poznat z dalsich zapisu toho dne, zda byly uskutecnene pred nebo po disablovani, atd.

Snadné řešení.

Cache založí Tom & Jerry. Tom je owner a má ji započítanou v profilu.

Jarry by taky rád zářez do pažby :wink:

Jarry se s Tomem dohodne, že adoptuje jejich cache.

Tom se chvilku zdráhá, ale nakonec zvítězí lenost :-)))

Jarry adoptuje cache, v profilu ji mají nyní zadanou oba.

Nyní je ownerem Jarry. Tom už může jenom smutně koukat a za komínem mňoukat :frowning:

PS: Nechce někdo adoptovat pár keší?

zda se mi to uzitecna vec, protoze geocacher vetsinou nechodi do prirody sam a je predpoklad ze si s sebou vezme kamarada kterej se taky zajima geocachingem. a tak by bylo imho spravedlive aby byli jako majitele uvedeni oba.

nejak nechapu to

podle mne si ty dva radky protireci. mohl bys to pls vic rozvest. nj sem v geocachingu fakt lama
Co tTomovi teda zustane v profilu kdyz majitel je uz Jarry?

Kdysi se to tu probíralo, tak to snad moc nedomotám :wink:

Tom je vlastník cache (dejme tomu se ta cache jmenuje “Milky Way”) a má ji uvedenou v profilu (owned caches). Když tuto jeho cache adoptuje hlodavec Jarry, přidá se Milky way mezi jeho vlastněné cache, ale zároveň zůstane uvedena i u Toma. Takže oba dva mají mezi svými založenými stejnou cache, ale spravuje ji už Jarry.

PS: pozdravuji JARRYHO :wink:

jo super takze jestli jsem to dobre pochopil tak vlastne timhle zpusobem jde “obejit” to ze keska ma jen jednoho majitele.
Jeste bych se ujasnil v tom “spravuje”. Znamenat to editace udaju u kesky? treba oprava souradnic, oprava spoileru, napovedy ke kesce a tak?

P.S. Jarry se zrovna ladoval ementalem takze odpovedel jen “mmmMMhhMmm”. Asi ti za pozdrav dekuje. :wink:

Přesně tak.