Zámek na kód

Zdravím,
nedávno jsem založil svojí první keš [cache]GC2YF5C[/cache] a dnes jsem dostal první výtku :frowning: na né přiliš kvalitní zámku. Neřešil někdo podobný problém? Potřeboval bych nějaký kvalitní visací zámek a mohl by být větší (ne jako ty na kufry).

Neviem akú výtku myslíš, ale odstráň ten Comic Sans.. :o

Jeden kačer se prostě dnes do tohodle zámku nedostal a mě setaky zdá dost pochybný. A z jakého důvodu bych měl odstranit Comic Sans?

Každý typ písma má nějaké určení, zrovna tohle je vhodné na plakátek pro děti, ale ne sem.
A nezdá se Ti že takhle text vypadá "divně"?

A v mobilu to vypada jeste hur az to muze byt skoro necitelny, urce zmen fon a barvu pisma. Poradny zamek koupis prekvapive v zamecnictvi ale pocitej tak s 200-300 korunama :wink:

Každý dle svého gusta. Mě se to líbí :wink: a tím končím debatu a písmu v mém listingu a rád bych pokračoval v debatě o zámku.

Díky za pochopení

Já se ptal na zkušenosti s nějakým zámkem. A budeš se divit ale v zámečnictví u nás maj jenom ty na kufry.S cenou počítám.A listing jsem četl na mobilu i v oregonu 450 a čitelný byl bez problémů.

:wink:

Zámky na kód potkávám i v Tescu - ale ačkoliv masivní, o moc lepší než ty kufrový se mi nezdají.

U jedné keše máme použitý tento: Tokoz Delta 50. Je na větru dešti nijak nechráněný, byl venku celou zimu, ve výšce, že ležel i ve sněhu a není s ním problém. Na stránkách výrobce ho mají nějaký drahý, na netu jsem ho viděl i levnější. Když proklikáš stránky, tak někde mají i 3 místnou verzi. Kupoval ho ale kamarád někde v železářství v Brně, takže kde koupit neporadím.

Fuj! Ten listing je prakticky nečitelný, tohle písmo, ani jiná podobná nebo kaligrafická nemají v listingu co dělat, pokud pro to není opravdu, ale opravdu vážný důvod!

Werki: Konečně nějaká rada…dobrá pokusim se sehnat tento
dr.vota: Jestli je pro tebe nečitelný tak ho nečti. A důvod mam ten že se mi to líbí.A jestli vám nelíbí tak stim bohužel nic neudělam.

Srandazámeček 3 místný se vyprodával loni v Tescu za 12,50. Spíš nic než moc, ale na symboliku "tady je to zamčený, zjisti si kód" stačí. Kdo ho chce zničit, zničí i ten drahý.

Ale mě šlo spíše o živitnost a ten co jsem koupil já mi přišel spíše jak na dětskou truhličku :).Ale on jde opravdu blbě otevírat. A ten co radil werki bych řekl že vypadá dobře a když vydržel i přes zimu tak by mohl být přesně ten co hledám

Tak jsem změnil písmo tak už se to všem snad bude líbit

trochu jsem koukal a nalezl jsem tyhle stránky, to už je hodně slušná cena: http://sezam-chrudim.cz/tokoz-delta-visaci-zamek-kodovy_id-3371.html

Ohledně toho ComicSans, sice to všichni psali dost hrubě bez vysvětlení, ale opravdu to není písmo na takovéhle články a ještě v tak malé velikosti. Nejde o líbivost, ale čitelnost. Ty ten text znáš tak ti to nevadí, ale člověku co ho čte poprvé se to čte opravdu špatně s takovýmhle písmem a ještě "vybledlou barvou". A to nemluvím o tisku v 50% velikosti nebo tak něco… Čitelnost se tou úpravou zvedla opravdu mnohonásobně.

EDIT: stačí trochu googlit, tady je ještě lepší cena: http://www.kovani-kliky-zamky.cz/visaci-zamky/obycejne-visaci-zamky/visaci-zamek-tokoz-delta-50-na-bezpecnostni-kod

pak už jen záleží na poštovném nebo kde mají prodejnu…

Jojo taky jsem kouka ale našel jsem i na tři čísla…jelikož odmontovávat a vyrážet dodatečně čísla se mi nějak necce a hlavně ted nemam moc času.Ale díky za ochotu.Zítra ještě zkusim ještě jednou object chomutov jestli tu něco takový nenajdu ale na internetu je toho mraky za celkem rozumný ceny

V Baumaxu jsem zrovna dneska kupoval kodovej zámek na kolo a měli tam i různý velikosti vysacích na kod ale ceny jsem si nevšimnul…

Tak dnes pořízen doporučovaný zámek ale trochu jiný typ (tokoz delta 40) ale cena mě bohužel týden před výplatou moc nepotěšila :slight_smile: