Zapis nevhodnych poznamek

Uz delsi dobu si vsimam, ze u nove vzniklych mysterek se musi najit nekdo, kdo tam proste placne komentar, ktery se absolutne netyka tematu jen asi proto, aby byl v logu prvni. Napr. tady. Abych rekl pravdu, nechapu smysl a docela me to prudi. Co mi je proboha po tom, jestli je nekdo mimo mesto, nebo jestli si nekdo musi postesknout, ze "to teda bude zase orisek"?

Zakažme to!

no pokud ti to jako autorovi vadi napis si to do listingu a maz to. pokud ti to vadi na cizich kesich, nech na majiteli, jestli to vadi jemu. :wink:

to ze někdo napise ja naopak vnimam tak, ze kes ho zajima, ze ji lusti, ze ji lousknul a mrzi ho, ze je mimo. nebo ze s tim naopak nemuze hnout a lame si hlavu. pripadne napise, ze je to pekny atd.

v podstate muzes rict, co ti je proboha po tom, co vubec kdo kde zazil při lovu kesi a pise o tom do logu. :smiley:

takze trocha vstricnosti neskodi. :wink:

Ale jo, ja jsem vstricny, jen mi vadi, kdyz si nekdo z logu dela chat jen proto, aby vsichni videli, ze on uz to lusti a urcite vylusti. Sameho by me nenapadlo psat do logu podobne poznamky.

Tak teda u Write note je mi to naprosto šumák :o (dokud třeba svými počty nezahlcují watchlist) Mrzí mě nic neříkající logy Found it, ale o tom už tu bylo popsáno stránek dost.

To ještě neznamená že to je špatně. Samozřejmě všeho s mírou, občas také napíšu poznámku typu "došel jsem do poloviny a musel jsem toho nechat", takové ty "škoda že nemůžu na FTF" také nemusím.

Tak snad abychom navrhli Groundspeaku zrušit volbu Write Note? Ne, teď vážně. Myslím si, že je na kačerech samotných, co si v rámci normálního slušného chování do logu formou Write Note zapíšou a na ownerovi, který má právo editovat log, pokud jsou příspěvky vulgární nebo nepravdivé. Nemyslím si, že by postesknutí kačera na to, že nemůže jít na "lov", bylo něco špatného.
Ale jak říkám, je to jen můj názor …
Příjemný den všem :wink:

Mně chat u vlastních kešek nevadí, naopak to bývá někdy zajímavější než logy samotné, protože při chatu se probírají delikátnější věci než obyčejné TNLN TFTC. Navíc chat nikdy nepřesáhne počet mailů s logama a promazat emailovou schránku je velmi jednoduché.

Yo tak ty’s to vystihl přesně!

Tak zrovna na téhle… jsem byl hned ráno :smiley: A abych se přiznal, tak jsem měl chuť tam těpnout write note hned ve 3 ráno, když to publikovali, že slušní lidi spí B) Ale odolal jsem :stuck_out_tongue:

Take jsem se s poznamkama ( Write note ) v listingu setkal, taky kdo ne,ze…a rozhodne nic proti nim nemam. Pri lusteni nekterych kesek, kde rozhoduje rychlost pro FTF me spise nejake takove Write note dokaze dobre nakouknout i kdyz v mnoha pripadech prichazim, kdy uz v kesce je zalogovano nemalo mistnich supercacheru:) Rozhodoně bych tedy nic takové neodsuzoval a jestli samotnému vlastníkovi kešky takové poznámky vadí…dobrá buď je maž a nebo jak už bylo napsáno, vše upraví listing a upoznění.

Na mých keších připište, prosím, jakoukoliv slušnou poznámku, budu rád;).

… abys viděl jak ostatní na tvých mysterkách potí krev? :smiley:

Abych jen nekecal z cesty: Ber to takhle, pokud vytvoříš nějákou fakt zapeklitou mysterku - třebas (krásné slovo, že :wink: ) - a týden Ti ji nikdo nenajde - po zveřejnění - a pak se zjeví takovéhle write note s tím, že to jeden dva rozluštili tak:
A ) ty víš, že je to luštitelné.
B ) druzí ví, že je to luštitelné.

Není nic horšího než mysterka, kterou 3 týdny nikdo nevyluštil, to pak člověka už přechází chuť…

P.S.: Ten smajl s těmi brýlemi, co se dělá vždy, když se zalomí závorkou B mě pěkně s**e!

:(:|;):):p:D

tak, tak… Meli by tam dat osmicku :slight_smile: I kdyz - co kdyz nekdo bude odpovidat na 8 blbych odatzu :slight_smile:

Nevadí mi to, ani jako ownerovi, ani jako kačerovi.

Proč chcete furt nutně něco regulovat, omezovat a zakazovat? Just free your mind!

Já ty write note na svých keších spíš uvítám…

Přiznám se, že mně nevadí, naopak je u svých uvítám, znám aspoň náladu a názor na kešku … Zatím jsem se od nikoho nedočkal nějaké negativní reakce na moje poznámky. Vím, že by se mělo ctít, aby se zapsal první FTF atd., ale já vnímám poznámku jako něco jiného než found it a pokud člověk tak trochu zná lidi z okruhu lovců FTF v okolí, pak i dobrou poznámkou je může popohnat v honu za FTFkem :slight_smile: