Zase jeden dotazník

S Geocachingem toto téma zcela nesouvisí, ale sváču na kešky si děláme snad každý. Tak kdybyste byli tak hodní a vyplnili tento dotazník k semestrálce.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/celozrnne-pecivo/

Děkuji

Zkusil jsem to vyplnit, ale procenta u celozrnného pečiva prostě nevím a nezajímají mne a ta možnost v dotazníku chybí (i u jiných otázek).

Takže bohužel, moje mínění bude v testu chybět.

Mi přijde, že obecně autoři těchto dotazníků tak nějak postrádají pojem o základních pravidlech logiky :D. Zde například otázka, zda kupuju pečivo, po níž se dotazník větví. Poud odpovídám, že nekupuju, neb preferuju domácí výrobu, proč mě to, kurník, dál nutí odpovídat, na otázku ohledně cen a výrobce pečiva :D ? Tak přece když pečivo nekupuju, je jasný, že mi to je putna! A takhle to je skoro ve všech těch dotazníkách.

U mně totéž, co psal phrkt. Navíc "cereální pečivo" je cokoli, co je vyrobeno z jakéhokoli obilí bez ohledu na způsob zpracování.

peču si svoje, takže nelze vyplnit...jako obvykle

Díky za připomínky. Předám autorům.

Dostal jsem se až k otázce 15, která začíná "Víte, ..." a seznamem možností, ale bohužel odpověď "nevím" tam není, takže jsem nemohl vyplnit... :)

Dostal jsem se až k otázce 15, která začíná "Víte, ..." a seznamem možností, ale bohužel odpověď "nevím" tam není, takže jsem nemohl vyplnit... :)

také jsem tam skončila