Zase nemuzu zareagovat na toto tema:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=6476&pid=63952#post_63952[url][/url]
Predtim mi nebylo oznameno ze vzniklo a ted je uz uzavreno!!! ![]()
Tak ve zkratce zareaguji tady:
-nazor jsem nezmenil a statistika tam zustane nadale. Akorat jsem Traumovi vysel vstric a je z toho obrazek…ted uz nebude mit se Skrysotlacem problemy. Kdyby me o to pozadal hned(slusne), tak ta rozepre ani nemusela vzniknout.
-ohledne zmeny statistiky…tak si myslim ze mam smysl pro humor. Co je prece spatneho na tem ze mu preji vice optimismu a mene pesimismu?? Ja osobne jsem optimista a proto na kazde kesce hledam to dobre…kazdy autor kesky si to prece zaslouzi.
Jak vidim tak ve zkratce to zrovna nebylo ![]()
Jinak Vsem preji vesele Vanoce a hodne stesti do noveho roku ![]()
Jeee, to muselo bolet :(. Ja vetsinou vidim, ale kdyz nekdo vydi, je to asi bolestive :o.
Taky preji hezke vanoce.
:D:D:D
Tak tomuhle se už skutečně mohu jen smát.
"Uražený Pospecom strikes back" ![]()
Také přeji šťastné a veselé. ![]()
Nechcete se trochu zklidnit? Tohle si vyřizujte někde jinde!
??? mily pepo, nevim na koho to miris svuj prispevek, ale mohu zde napsat jen jedine. Diskusi jsem shledl a nekomentoval. Me jen vadi hrubky, ktere kdyz ctu, tak na ne reaguji. Jelikoz jsme v Cechach, je nasim jazykem Cestina. Bohuzel z logu a prispevku to neni moc znat. Ovsem nechci vypadat jak mentor, tak na to upozornuji odlehcene. Chapu, ze nekdo chybu napise i treba nechtene, jako by v rychlosti ci zapalu psani, ale ja kdyz si to prectu a nezareaguji, tak jako bych tu chybu podepsal, a to se mi fakt nechce.
Takze jen doufam ze tvoje vytka o nejakem reseni nebyla namirena proti memu prispevku :D.
V původním vláknu vše "vyřešíš", a abys měl poslední slovo tak pro jistotu necháš vlákno uzamknout… mně to teda moc fér nepřipadne ![]()
owner měl možnost se vyjádřit, tak učinil a dokonce několikrát k dané tématice, pominu-li offtopic, statistika v HTML z listingu zmizla nahradil ji obrázkem, který se dá lehce odfiltrovat aby se vůbec nezobrazoval. Tímto jsem daný problém považoval za vyřešený a netřeba se snad k němu vracet dále.
Kdyby se původní vlákno vůbec nezakládalo, nic by se nestalo. Byla to zbytečná debata vpodstatě o ničem a její přínos nebyl žádný. Zbytečné napadání o nepodstatných věcech. Navrhuju ukončit vlákno a víc se tím nezabývat.
Hezké Vánoce všem.
Ja bych se přidal k Pepovi. Pánové fakt tady vaše problémy zajímaj méně lidí, než si asi myslíte. Nekažte si Vánoce. Kvůli takovejhmle kravinám to za to opravdu nestojí. ![]()
Asi jsem to vydel tvrdeji, ale ted to uz vidim lepe ;)![]()
Krytyk(kritik) Trauma sleduje vse…a tam to vydim tvrde!!!
…ale urazeny nejsem…
Verejne dekuji za podporu vsem kacerum…bylo Vas hodne…jeste jednou diky ![]()
P.S. Jinak jsem Traumovi navrhl pres ICQ ze zakopeme valecnou sekeru, ale vidite jeho reakci. On proste porad ceka na nejakou chybicku ![]()
Protože snaha mít poslední slovo v této nesmyslné diskuzi, která už s gc nemá nic společného, může trvat navěky, tak to ukončím já. Pokud se někdo nedokáže ovládnout a bude v tom pokračovat, tak dostane ban do konce roku a bude klid.
Přeji pohodové prožití vánočních svátků.![]()