Žďársko - zákaz vstupu do lesů

Je tu někdo místní, kdo by mohl pomoci upřesnit o které konkrétní oblasti se jedná?

Pojedu asi na týden tím směrem, tak ať zbytečně neplánuju nějaké akce.

Teda Mirku, kde je zákaz??? Nic nevím, v pátek a v sobotu jsme kešovali ve Žďáru a okolí a byli na eventu ve Žďáru…nikdo nic neříkal??? Za 14 dní je Medlov, tak ať vím, nebo jde o jiný Žďár???

byl jsem na kesich kolem Medlova pred tremi tydny a zadnych zakazu ani polomu jsem si nevsiml, na ct24 se da vygooglit nejaka reportaz jedne aktivni reporterky, novinarum ale neverim ani pozdraveni:)

zpravy.idnes.cz/lide-nesmeji-kvuli-kalamite-do-nekterych-lesu-na-zdarsku-pkr-/domaci.asp?c=A080809_171957_domaci_jan

Právě o tom vaše televize Nova šíří poplašnou zprávu :slight_smile:

Pokuta až 15000 Kč :smiley: Na Medlově doporučuju radši chlastat :wink:

Jsem zvědavý, co tam Lesy ČR vysadí, až to takzvaně kalamitní dřevo odtěží. Pokud to budou zase smrky, tak asi někomu rozbiju čumák :@

ovsem pak si dejte bacha, abyste se schlastany omylem neodpotaceli do lesa :smiley:

To zachytka vyjde levněji. Jinak jsem dnes kolem Ždáru lovil a nikde nic nečet.

Tak s tím zákezem.Řekl bych, že to média moc rozvedly.Zákaz je hlavně v okolí Devíti skal, kde jsem projížděl a bylo to fakt něco.Jinak ten zákaz se tam dal až teď a celou dobu se tou kalamitou normálně bezpečně projíždělo, protože lesníci prosekali ihned lesní cesty.Podle mě by měl bý zákaz jen mimo vyznačené trasy a asfaltové lesní cesty, protože tyhle komunikace nejsou již nějak ohroženy padáním stromů.

Pro účatníky Medlova, je tu dost kešek, které jsou v dostupné povolené oblasti.

edit:Tak jak jsem na to ještě koukal se to týká kešek:
Devět skal
Lišovská skála
Notting hill
Víc kešek by nemělo být v zakázané oblasti.

No to je aspoň dobré konkrétní zpravodajství :slight_smile: Kdybys to zavolal do našívaší TV Nova, tak bude první zpráva dne: "Účactníci internetové hry zbytečně riskují životy na zdánlivě bezpečných místech" :smiley:

Myslím, že by si vytáhli další nebezpečnější keše v republice s terénem 5 a už by to jelo…:slight_smile: