Vzhledem k tomu, že se ze záhadného důvodu zamklo původní vlákénko http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=10655&sort=&rowstart=0, zakládám nové a rovnou zveřejňuji pecky z poslední doby - po 3 letech a 3 měsících nalezena [cache]GCWMJZ[/cache]. A Martin.007 exhumoval obě krabice [cache]GCHPZ5[/cache] a vytáhl na světlo Boží 8 let ztracený TB [tb]TB1743[/tb]!
Tak to je skutečná pecka. To musí mít owner TB radost. Koukal jsem na jeho profil a stále aktivně loví.
… a máme tady skoro po roce Vánoce [cache]GC1YRFX[/cache]!
keška [cache]GC1AGQY[/cache] stále na místě a ve velmi dobré kondici ![]()
…
tak to omluva
alespoň je to potvrzení, že tomu tak stále je
- dlouho ji nikdo nelogoval B)
Myslím, že ta je v bookmarku už delší dobu ![]()
Mozni kandidati - neovereno - [cache]GC27P2N[/cache], [cache]GC28YM5[/cache]
Českolipská archiválie stále k logování: [cache]GC3M9Q6[/cache]
Tak i tahle krabička [cache]GC1YQAN[/cache] je stále na místě. Zkontrolováno asi před 14 dny. A on asi i zbytek série bude OK. Jen to zkontrolovat ![]()
Zámek Napajedla [cache]GC16EMJ[/cache] dva roky v archivu… keš je v pořádku, ale nevíme jak je to s přístupností. Když je v parku akce, není problém. Když na odpališti střílí golfaři jeden míček za druhým, může být v cílovém prostoru nebezpečno. ![]()
Cedule zákaz vstupu jsou pouze pro trávník na který dopadají míčky, přilehlé cestičky jsou asi přístupné, včetně stromů u nich.
[cache]GCHPZ5[/cache] je zpět na místě …
A stálo to za to, díky, Martine! A taky to vypadá, že na Brdech žije [cache]GC1TCNP[/cache]!
[cache]GC1VW32[/cache]
Podařilo se mi odlovit archivovanou kešku Nouzovy vychod [cache]GC27E06[/cache] a tím vysvobodit dva roky uvězněný Travel Bug. Dva roky byl vstup do štoly zazděn a zmřižovan a proto keška akončila v archivu. Když jsem tam dnes byl se podívat, našel jsem doslova vytrhané kusy kamene z betonu a díru do štoly. Kdo ví kdo to udělal a proč, ale díky tomu jsem mohl kešku bezproblému odlovit. Vím, že tam je vstup zakázán, ale znáte to ![]()
Fascinující příběh z historie archeocachingu! Gratuluji! Tušil jsem, že ji ještě jednou někdo nalezne!
Tak se mi povedl další unikátní kousek archeokeše a zároveň FTF. Po pěti letech na archivované keši Zlamane Lhoty [cache]GC14QBD[/cache]m kterou nikdo nidky nenašel jsem dnes slavil FTF ![]()
Stvanec: Congrats. Snad nejdelsi FTF v cechach.
Ovšem to je teda mazec. Závist a gratulace kolegovi Štvancovi za tento muzeální kousek. ![]()
Tak to je bomba
Gratuluju!
FASCINUJÍCÍ OSUD! Takových keší není mnoho!
Tato cache je také možná na místě (neověřeno): [cache]GC18NF1[/cache]