Zimní geocachingové série: kešky, které vás vytáhnou ven - Geocaching.cz

Když se příroda převlékne do zimního kabátu a mráz kreslí krajky na oknech, geocaching rozhodně nezahálí. Právě naopak – tohle období otevírá kapitolu plnou kouzelné atmosféry. Zimní geocachingové série jsou dnes už stálicí. Kačeři se na ně těší každou sezónu, protože přinášejí příběhy, nápadité skrýše a důvod vyrazit ven i tehdy, když by to běžný smrtelník vzdal. Tyhle sezónní traily vznikají hlavně proto, aby udělaly radost komunitě. A protože zima umí vytvořit kulisu, kterou jiné roční období neumí, mají tyhle série vždycky něco navíc.

Diskuze k původnímu příspěvku na blogu: https://www.geocaching.cz/zimni-geocachingove-serie-kesky-ktere-vas-vytahnou-ven

Mám kolem sebe dost lidí, co zimu nesnáší a sněhu říkají “to bílé svinstvo“. Neberu jim to, ale já to mám rád. Zvlášť, když je pod nulou a díky tomu je sníh suchý a nemáčí boty.

Co mě u tohoto článku překvapilo, je, že vůbec nezmiňuje snadný přístup na ostrovy díky zamrzlým hladinám. Přitom tím spousta z nás poslední týdny tolik žila. S kolegy jsme na takové keše udělali bookmark: Geocaching

PS: “160-ti kilovou” se píše “160kilovou“, žádné -ti neexistuje. A biltemy jsou s tvrdém na konci.

1 Líbí se

Díky za oči navíc :+1: ! Už je to opravené :wink: .

1 Líbí se

Co mě u tohoto článku překvapilo, je, že vůbec nezmiňuje snadný přístup na ostrovy díky zamrzlým hladinám. Přitom tím spousta z nás poslední týdny tolik žila. S kolegy jsme na takové keše udělali bookmark: Geocaching

• budu ráda za jakékoliv podklady - můžeme pak udělat samostatný článek :upside_down_face:

Díky, rád jsem pomohl. “160ti” ještě opravené není.

Podkladem k těm ostrovním keším je asi hlavně ten bookmark a logy z keší v něm. Já se k logování bohužel ještě nedostal. Kdyby na psaní článku došlo, ozvi se a rád pomůžu.