Zjištění nově založených keší

U uvedeného VODAFONE-u můžeš dostat email.adresu …@vodafonemail.cz.
Tento mail jsem si dala právě na to, aby mi na něj chodily notifikace na zalozené keše v okolí mého bydliště. Na NIC jiného ji nepoužívám. Přijdou vždy 2 SMSky, kde je název keše, typ keše, WP a jak daleko a jakým směrem se nachází.
Zdá se mi to lepší (a hlavně rychlejší), než když Ti to jde na mail a pak teprve dostaneš zprávu o příchodu mailu na mobil. Možná to jde stejně rychle…
Každopádně 2 SMSky za sebou - ŠTRES !!! :D:D:D

Naprosto přesně tak…
2 esemesky za sebou = připravit, pozor, start! :D:D:D

Aha, takže SMS email u Vodafone používám, ale onámení buď vůbec nedojde (Dnešní Budějovické komíny - GC1E2V4) nebo s velkým zpožděním. Těžko říci, zda je chyba na sztraně GC nebo operátora.

U O2 je problém,že dorazí jen část hlavičky z emailu, takže víš jen, že něco přišlo,ale pak musíš stejne do emailu :frowning:

Je nejaka hodina, kdy se nova kes nahrne na GC.com, nebo tam naskoci hned po zadani ownerem?

Spis hned po schvaleni reviewerem :slight_smile:

Notifikace chodí vesměs během několika minut poté, co reviewer "odklepne" Publish listing log. Snad jednou, max. dvakrát za dobu co mám PM (od 11/2006) notifikace nedorazila. Zcela vyjímečně dorazí se zpožděním (20-30 min.), ale nedokážu říct, zda je to způsobeno gc.com nebo mailovými servery po cestě. Obecně je spolehlivost notifikací víc než dobrá. :slight_smile:

Takze pohotovost 24hodin? Kdy to nejcasteji chodi?

No, podle toho, jak chodí spát, vstává a zejména jak je škodolibý ten který reviewer… :D:D:D Kdykoli…

Viz třeba toto vlákno: http://www.gc-plzen.net/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=202 :wink:

Je normalní že 8.8.2008 pošlu reviewerum ke schválení moju cachku a do 10.8.2008 ji ještě neschválily nebo je to záležitost na týden?

Je víkend, třeba někam všichni odjeli.

Někdy je keška schválená tak rychle, že ji tam autor nestihne ani donést, někdy to pár dní trvá …

Jo diky moc ještě jsem teď zjistil že hodně e-mailu se mi automaticky dá
do spam koše např

Cache Report Submitted - This is an automated message from Geocaching This is a short note to let you know we have received the following cache for review:

[GSP] Groundspeak Weekly Notification - This is an automated message from Groundspeak LoBot Mailer Hello from Groundspeak! This is your

tak si musíš změnit spam filtr

Kdyby jsi si to tady pročetl, tak by jsi zjistil, že reviewer má na reakci 3 dny, takže můžeš být v klidu…

*** smazáno na žádost autora příspěvku ***

Brrrr! tak to čtu náhodou až nyní po cca 3/4 roku! To je tedy ostuda jak loď! Nevím co na to říct…