Akoj,
chtěl bych se zeptat, kde a jak mohu získat seznam nově založených keší v okolí? Když čtu logy, tak většinou u FTF ja napsáno něco ve smyslu: "Jakmile jsem dostal souřadnice, hned …" Když dostanu email z geocachingu, tak tam ty informace jsou, ale jsou aspoň 4 dny staré.
Ja ziram, uz vidim, jak tam stoji fronta nad kesi a v okamziku, kdy to pipne se na ni vrhnou jak supi
Cece, pokud ti to jeste nikdo nenapsal pres PM, tak tohle neni zrovna nejlepsi zpusob, jak se predvest… Odkazy na kesky se davaji ve znamost az po publikaci!
A co zkusit PM na jeden měsíc, platil jsem pres PayPal a stálo me to méně než 50 Kč vzhledem ke kurzu dolaru. Tak moc to zase není a nofifikace chodí pěkně na mobil, díky PM ted mám aspon STF , FTF mi utekla asi asi o hodinu .
Třeba přesměrováním mailů, které mají v předmětu "NOTIFY" na sms-email? Sms-email se tomu aspoň říká u Vodafone, jak to nazývají jiní operátoři, nevím. Prostě adresa, na kterou pošlu mail a on dorazí jako jedna až několik esemesek…
EDIT. Tedy aby bylo úplně jasno, toto nezajišťuje gc.com, ale mobilní operátoři.