Včera jsem nevěřil svým očím. Nekdo ukradl mojí kesku. Na tom by asi nebylo nic divného, ale ztratila se jen krabice a obsah byl vysypaný do igelitky zpět a opět zamaskován. Nejspíse to musel být nejaký kačer, protože mudla - zloděj by si ji vzal celou, obsah nebyl zrovna veteš. Chápete to?![]()
jo, o tom už jsem taky slyšel
P.S. to asi nebude zrovna topic do threadu GPS
to jsou pekny parchanti mezi nami, asi nemaj prachy na to aby si sehnali vlastni krabici tak je proste kradou, kdybych si pak tu svou krabici u nekoho poznal, asi by to pekne schytal a nejenom slovne, tohle se preci nedela.
To vůbec nemusel být cacher. Jen mudla, který chtěl schránku a neměl potřebu její obsah rozmetat do okolí.
Je to smutné. ![]()
Btw. Přesouvám ze sekce "GPS" do "Obecné".
Tak tohle znám, na naší jedné kečce pořád někdo bere krabičky a zbytek slušně uloží do sáčku… jsou to bezdomáci, co se jim hodí pixla třeba na polívku od Armády spásy…
Je to hnus. :@ Tě může těšit asi jen to, že nebyl ukradený logbook. Třeba to byl mudla, co si přečetl pokyny, co se dávají do keší, kde se myslím píše "…můžeš si vzít něco z pokladu…". No a jemu se líbila krabka
. Už nějakou dobu o téhle větě přemýšlím. Příjde mi tak trochu závadná. Mudlové třeba neví, že trackables do věcí "na výměnu" nepatří, ale protože jsou ve většině případů to nej co v keši je, tak si je klidným srdcem vezmou. :@
Tak treba ja na trackables v pravidlech v kesi upozornuju ve smyslu ze nejsou beznym predmetem na vymenu.
Pánové, myslíte si že nějaký mudla čte pravidla v keši? Najde pixlu, podívá se co tam je a když se mu něco líbí, tak si to vezme a jde dál…
No bez cteni bych spis rekl, najde pixlu, vezme ji a jde dal.
Mě jednou zmizela celá keš a na místě zůstal pouze logbook…
To že zmizela celá keš se mi stalo už 2x, ale teď poprve je pryč pixla a obsah zůstal vysypaný v sáčku. V Lokbooku je zapsán i nález mudlou, ale pochybuji, že ten by ji vzal, ale kdo ví?
Pixlu popsat, polepit, speciálně upravit tak aby co nejvíce vyhovovala geocachingu (maskování …) a ani bezdomáč si ji nevezme na polívku. Pokud jde o kačera, který chce ušetřit na škatuli, půjde dál, protože práce s čištěním nápisů, odlepování cedulek nebo případné přemaskování. A osobně se mi nezdá, že by šlo o trade (nikdy mě nenapadlo si vzít pixlu a to jsem nikdy pravidla nečetl :))
Myslím že případ kdy někdo vyměnil ammobox za plastovou pixlu už tady také byl. :@
V Čechách se hodí cokoliv komukoliv, podívejte se na půdy a dvorky našich rodičů a prarodičů, i já se přiznám, že když někde něco najdu, přemýšlím, k čemu by se to mohlo hodit
A taková šikovná pixlička…
BTW: Já kešky nekradu, ale rozumím tomu, proč se ztrácejí
Jinak nám se zatím ztratila jen jedna, ato nešikovností někoho, komu spadla celá tak hluboko, že je tam navždy. Chce to prostě pořádně schovat…