ŽLOUTENKA

JA MAN OCKOVANI NA ZLOUTEDNKU NA-B- doporucil bych ho vsem.:D:D:D

a já mám žízeň, nedoporučuji nikomu. :D:D:D

Mno, jestli máš jen na -B-, tak je ti na prd, vzhledem k tomu, žo to je, jestli se nepletu -A- co teď řádí.

To je jako očkování proti chřipce, máš sice očkování, ale chřipku dostaneš. Protože se netrefili do správného kmenu. Jenže vybrat ten správný kmen na očkování je těžký…

Jak moc pomáhaj rukavice? Takový látkový pracovní.

To s tou píšťalkou mě teď docela rozesmálo. Už vidím moje děti, jak jí taky strkaji do pusy. A něco k tématu: v sobotu při šátrání do pařezu pro keš, jsem se pěkně pořezala o sklo, které tam nějaký mudlák odhodil. Musíme asi počítat se vším. A očkování jasně že NEMÁM.

Děti ve 12 letech? :o

To dítě se registrovalo za náš team, takže je tam věk 12. Ještě máme jedno kačerátko a tomu je 6. Takže děti. Ale důležitý to tu snad ani není.

U Acka jde fakt o cucani prstu, po kesingu si vzdycky meju ruce, ony ty krabicky v prirode jsou casto ted od hliny apod…a kdyz je velkej humus, staci deo-ubrousky, trosku omyji a je to OK. A doma mydlo a tepla voda:)

Jo a ockovani je problem, 4500 staly 3 inkejce na kombo A+B, jenze ockujte se kdyz jste cerstve po infekcni mononukleoze ktera zasahla vyznamneji jatra…a pak uz nebyly penize…a ted nejsou vakciny…

Myslim ze kdyz clk neni cune, tak se mimo Prahu docela dobre ubrani.

No, ja jsem dostal od pritelkyne takovou tekutou desinfekci. Je to mala lahvicka s nejakym vonavym lihem. Pouzivam to vzdy, kdyz ji mam u sebe. Stoji to par desetikorun, ale uzasna vec.

Ale jak uz nekdo psal vyse, daleko vetsi strach mam z injekcnich strikacek, ktere se obcas u kesek vali. A myslim, ze to bude cimdal horsi. Proto ja sam proste kes, kde musim hmatat do neznama, z principu nikdy nezalozim, protoze je sam nemam rad.

Když máš u sebe přítelkyni používáš desinfekci? :smiley:

Hmm. a já právě nedávno koupil "kyblík" levných umělohmotných píšťalek s tím, že mám co dát do keší.:frowning:

Taky bych to neviděl dramaticky. Jsem sice už pár let očkovaný (cestování), ale i kdybych nebyl, je pravděpodobnější, že se zabiju v autě při cestě ke keši. Stačí jen dodržovat určitá pravidla a riziko je minimální. Na druhou stranu mám za sebou klíšťata (někteří, třeba já i boreliozu :)) a taky žijeme a kešujeme dál. Takže na zimu tumáme žloutenku. Prostě je to rizikový sport :smiley:

No jo ale co když se bakterie žloutky usadí na trackablesech a jak ma člověk vedět kdo ho držel předtím :D:D

Navic kdyz jsou nektery trackables uplne k sezrani… :wink: Ja osobne se proti zloutence branim dezinfekci - hlavne vnitrni! :smiley:

Děláte z toho moc vědu. Kolik lidí kešku navštíví a osahá? A teď si představte, kolik lidí osahává peníze, které denně berete do ruky, kolik lidí sáhne na zábradlí, držadla v dopravních prostředcích, kliky u dveří, tlačítka na bankomatu, hadice u benzinpump a podobně. A jak často saháte na tyto věci a jak často na kešky? Pokud se žloutenkou nakazíte, tak šance, že se stak stalo díky kešce, je téměř nulová.