Poukazuji na změnu v novém veřejném profilu, kdy místo počtu zalogovaných předmětů(TB,GC) se nově objevil počet srdíček na vlastních keších.
Ano, všiml jsem si ráno
Nešlo by tam přidat oba údaje, tak jak to zamýšleli v roce 2017, když přišli s novým Profile/Dashboard?
11175
už se připomínka i objevila na diskuzním foru GC.com
11176
Musel jsem si na chvíli přepnout na nový vzhled, abych tu změnu viděl. Počet FP mi přijde zajímavější oproti počtu zalogovaných trackables a klidně bych to tak nechal. :)
... Počet FP mi přijde zajímavější ...
Není počet FP prostě 1/10 počtu nálezů? Přijde mi to jako docela zbytečný údaj, zajímavější by byl údaj o počtu udělených FP.
Je to údaj o počtu obdržených FP
Není počet FP prostě 1/10 počtu nálezů? Přijde mi to jako docela zbytečný údaj, zajímavější by byl údaj o počtu udělených FP.
Jak píše BellaUH, zobrazuje se počet FP obdržených na kačerem založených keších. Kdyby to bylo tak, jak ty píšeš, byl by to vážně zbytečný údaj. :)
Jak píše BellaUH, zobrazuje se počet FP obdržených na kačerem založených keších. Kdyby to bylo tak, jak ty píšeš, byl by to vážně zbytečný údaj. :)
Podle mne by větší smysl dávalo procentní vyjádření FP. Releventnější než absolutní číslo počtu FP by byl zprůměrovaný procentní poměr na vlastních keších.