Změna stránek gc.com

Tako právě proběhla krátká odstávka serveru gc.com a po chvilce na mě vykouknul "zcela" nový vzheld úvodní stránky. Nevím jestli to vydrží (změn tu bylo hodně a často jen na chvilku).
No rozhodně kromě úvodní stránky je předělaná mapa. A to hlavně tak, že nejde vyhledávat česká města :). Snad zatím-

Ted na to taky koukám :slight_smile: ale vypadají o něco lépe a zdá se mi že jsou maličko svižnější

No fakt…ale zatim nevidim zadnou zmenu k lepsimu. Naopak. V seznamu pratel zmizely pocty nalezenych a zalozenych a seznam GC a TB co ma clovek u sebe je az uplne dole. Ale hadam, ze s tim budou urcite sibovat, takhle to doufam nezustane :slight_smile:

Docela dobrá funkce (pro mě nová) je Driving directions.Ukáže cestu ke kešce po silnicích, to se může občas hodit například na FTF.

Přesně na tu Driving Directions jsem teď koukal. No uvidíme.

Driving Directions vypada fakt dobre, ale teda ty pocty kesi u pratel nejsou uplne idealni :expressionless: snad to poladi jeste trochu :slight_smile:

Hmmm ta trasa jde i poměrně rychle upravovat.Vytvoří se bod a dá se přetáhnout.TOhle vypadá na dobrou funkci.

Asi tam maji chybky. Psal jsem log k predvcerejsi kesce a dalo mi to tam dnesni datum, presto ze jsem zvolil datum spravne. Ani zpetnou editaci to nejde zmenit…

No nevim ze…ani dyzajnove se me to nijak zvlast nelibi…pride me ze je toho na strance nejak min, cila u friend chybijou, zato u myho profilu jsou dvakrat pod sebou…

ted jsem se na ni podíval, zkusil a výsledek nic moc, například u Hradce Králové naviguje po dálnici D 11, která je teprve ve výstavbě a má být zprovozněna až příští rok

To že se formátování listingu rozsype pokud je v něm obrázek nikdo u Groundspeaku nevidí? :@
Jinak po grafické stránce to zase až tak špatné není.

Tak nevim, ja se k ceskym mestum nakonec pri vyhledavani dostal, ale
dela si to co chce. Zda se ze nejlepsi je pouzit pro vyhladavani ceskych mest nasledujici format: [nazev mesta s diakritikou], cz

Tedy napriklad hledam Tabor, do Zoom To Address dam:
Tábor, cz

Tak jediny co se me zatim libi je ta mapa..ikdyz ani hledani vamberk czech republic nepomohlo… jinak…hmm asi ani nevim

Design je hrůza. Nechápu proč mi v pravém menu 2x oznamují počet nalezených. Písmo menu se nějak scvrklo a šedé odkazy jsou nevýrazné…

To bude zase nefunkcnich veci v programech :slight_smile: Zatim jsem zkusil akorat skrysotlace a ten se nedokaze prihlasit, snad ostatni budou OK, ale …

No, mně se nová verze celkem líbí, ale rozsypané listingy s obrázky při nižším rozlišení monitoru a chybějící počet nalezených/založených keší u přátel (IMHO jediná rozumná vlastnost, kterou funkce My Friends měla!) mi to zlehka znechutila… Škoda, ale minimálně ty změny v My Friends jsou hodně kritizované i na fóru GS, tak se s tím třeba něco udělá.

Tak nevím, mě nefunguje ani ten Tábor o Plzni Praze nemluvě :frowning:

Tak jsem koukal na včera ještě úhledný listing GC11C9N, dnes je to děs :frowning:

Nové mapy jsou docela fajn… vypadají lépe, zdají se svižnější stejně jako celý server, v listingu je nová fíčura "Trasa" - vypočte to z home trasu ke kešce :wink: V mapě vyhledávat česká města jde…

Ja s radosti kvituju, ze mi to konecne jede bez problemu v Maxthonu… drive jsem skoro zadnou cache neotevrel, ted to vypada zatim bez problemu