Změna velikosti keše

Před časem jsem byl kvůli odcizení keše a zjištění, že místní děti čekají na novou krabičku, aby ji mohly opět sebrat, nucen tuto keš přemístit. Jedná se o multi, přičemž původní umístění finálovky bylo sice blízko budovy, jíž je keš věnována, ale vyžadovalo velikost mikro.
Nyní je keš sice dál od "tématu", ale na podstatně méně frekventovaném místě, kde by navíc bylo možné umístit větší krabičku. Proto je "velikost" schránky poměrně často kritizována logujícími.
Osobně jsem se nakonec přiklonil k tomu, že by nebylo úplně fér k těm, co již keš našli a neměli s ohledem na velikost mikro možnost tradovat, nyní schránku zvětšit. Nebo by bylo lepší udělat radost alespoň těm, co budou keš teprve lovit? Jaký je váš názor?

Mně změna velikosti z menší na větší nefér nepřijde. (Tedy za předpokladu, že umístění ještě má něco společného s tématem a není kilometr daleko od toho, o čem je listing.)
Kdo odlovil mikro a lituje, že si "nezatrejdoval", tak ať si klidně ještě jednou dojde pro větší kešku, povyměňuje, co chce, a místo "found it" si zaloguje "write note". A velká krabka udělá radost novým nálezcům.

Ale prosím tě, s tím si nelámej hlavu. Nic unFair v tom není B)

A hlavne bych si ani nedelal hlavu z tohoto. Pokud cache neni venovana primo detem, tak je jedno, jaka je velikost.
Jako nalezce si muzu myslet co chci, ale jako ovner znas nejlip situaci okolo, a ty si rozhodujes, jaka velikost je nejbezpecnejsi.