Zmizel počet nalezených keší z logů.

Už existuje hlasování o tom hlasování:

http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/2185695-find-count-missing-from-logs-?ref=title

Tak kdo to tam chce zpět, může se přidat.

EDIT: Možná je to tím, že narychlo vypnuly Avatary u logů, což předpokládám, že udělali z výkonnostních důvodů.

Hlasovani bylo slouceno do jineho threadu : http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/2185139-restore-found-count
Jinak nevim, ale asi nebude to nahoda, ze Garmin zacal mohutne rozesilat maily o jeho hre.
A Jeremyho taky nejak zklidnili nebo odstrihli, aby nemazal posty nebo dokonce cele diskuze.

The found counts and avatars have been only temporarily removed as we work to track down the site slowdowns that have begun since the Aug. 18th site update.

Dobré ráno. B)

MedoMys: menstruace nebo demonstrace, to je jedno, hlavne kdyz potece krev. :D:D

Když já s Jeremym (Irishem) nevim, on psal spoustu postů ironicky. Což na jednu stranu beru, to se na webu běžně děje a píšu tak kolikrát taky, ale psát lidem který jsou nasraný a který si ho platěj… navíc když chyba je na mé straně (vrtat se za běhu ve webu?!) to si fakt zadělává o průser a nějaký pud sebezáchovy by to chtělo…
Na druhou stranu nabízí omluvu a pár slov k věci při osobním setkání na eventech…

Pár vláken z feedback fóra kde se to třeba víc vysvětlí:
We want an apology from Jeremy Irish

Read this Jeremy

Zajímavý jsou i jeho přípisy na blogu pod článkem Geocaching Challenges – Thanks for the Feedback

to mi řekněte, v čem to tam na GS jedou…to musí být silný matroš :o:o:o:D

Asi dobrej oddil :smiley:

Vzhledem k tomu, že Jeremy je CEO, tak nelze ani očekávat, že by se Groundspeak zbavil za jeho chování - http://www.groundspeak.com/about.aspx. Zároveň to i vysvětluje jeho povýšené reakce. Jediný způsob jak ho ovlivnit by asi bylo hromadné rušení PM, což má ovšem kvůli předplácení dost dlouhou reakční dobu.

No do letoška jsem PM nebyl, pak jsem využil dobrej kurs dolaru a PM si pořídil a pokud vývoj půjde takto dál, tak si ho za rok neobnovím…

Vidím to stejně :smiley:

Podařilo se vám někomu načíst opencaching.com ~ jsem si to chtěl aspoň prohlídnout B)

Ne, asi už třetí nebo čtvrtý den to nejde

To co předváděj je fakt otřesný. 28 mě končí PM a delší dobu zvažuju, jestli se na to nevykašlat. Na FTF nechodím (nemám auto) Premium keše můžu lovit z PQ co mám vygenerovaný… No hlavní důvod proč sem si chtěl PM koupit bylo v tom, že sem chtěl zeměmluva podpořit, ale teď?..

Jakéjpak počet nalezených keší u logů ? Chtěli jste přeci po Zeměmluvovi aby updates vrátil zpátky ne :smiley: ?

Počet nalezených keší u logu nálezce byl už i před tím velkým průs…, pardon UPDATEm.

V takovémto případě bych doporučoval jediné. Návrat do posledního fungujícího stavu, tj před upgradem. Snad mají zálohy. Zastavili by tím sice čelenky, ale měli by možnost to všechno offline dodělat. Materiálu v diskusních fórech a hlasování už na to mají dost.
… že by to sami nevěděli a čekali, až jim to někdo poradí? Nebo že by to tak rozhrabali, že už to zpátky nevrátí?