Znáte někdo MilikS - rád bych od něj adoptoval kešku

Začal jsem plnit challenge GC5EQY2 - LSGC: Challenge - mesta Stredoceskeho kraje a postupně zjišťuji, že ověřovátko není aktuální, že si odlovím kešku v některém z měst a ověřovátko mi dané město ukáže jako nesplněné, neboť je založené na bookmarcích, které asi nejsou aktualizované. A to se jedná např. o keš GC7ZY73_kostel-nastoleni-sv-petra-v-antiochii-hostomice publikovanou 2018-11-05. Navíc ověřovátko je na samých technických možnostech, neboť často nedá výsledek a člověk ho musí pustit i několikrát za sebou než se zobrazí výsledky, takže by potřebovalo nějak pozměnit, aby fungovalo na 100%.

Začal jsem plnit challenge GC5EQY2 - LSGC: Challenge - mesta Stredoceskeho kraje a postupně zjišťuji, že ověřovátko není aktuální, že si odlovím kešku v některém z měst a ověřovátko mi dané město ukáže jako nesplněné, neboť je založené na bookmarcích, které asi nejsou aktualizované. A to se jedná např. o keš GC7ZY73_kostel-nastoleni-sv-petra-v-antiochii-hostomice publikovanou 2018-11-05. Navíc ověřovátko je na samých technických možnostech, neboť často nedá výsledek a člověk ho musí pustit i několikrát za sebou než se zobrazí výsledky, takže by potřebovalo nějak pozměnit, aby fungovalo na 100%.

MilikSe znam. Co jsem se s nim naposledy bavil a uz je to nejaky patek, tak geocaching povesil na hrebik a zacal s kamaradem provozovat unikove mistnosti.

Bohuzel cislo na nej nemam, ale na "Send email" nereaguje?

Bohužel na email nereaguje. Proto jsem sem dával ten dotaz.

Tak na té challengi už Rico dal disable, takže v blízké budoucnosti tam dá další log o brzké archivaci. Opravdu někdo nezná nějaký způsob, jak MilikS kontaktovat a kešku adoptovat?

Ok. Zkusil jsem kontaktovat kolegy, co jej znají. Neslibují nic.

Má to nějaký vývoj?

Nemá