Je možné zobrazit několik obrázků po sobě. Chtěl bych takovou"fíčurku" do nového wiga jako že se posunul čas a zobrazit tam hodiny s přibývajícím časem třeba 4x po sobě po vteřině nebo po dvou, čas není rozhodující, ale to aby se ten obrázek změnil sám.
Díky za informace.
Zdravím.
Jediná možnost, která mě napadá, je použít časovač s vhodným intervalem a vždy při jeho spuštění zobrazit další obrázek v pořadí. Tím by se mohla simulovat jakási animace.
Tím "zobrazit obrázek" myslím zobrazit zprávu s obrázkem.
Neumí to náhodou zobrazit animovaný GIF? Asi ne. Ale tak by to bylo nejjednodušší.
Neumí.
Díky za info. ![]()
Mám dotaz na šířku obrázku v cartridge. Tak nějak jsem měl zafixováno, že max. šířka je 230px. Dnes jsem tam zkusil dát obrázek se šířkou 310px a na Garminu i Androidu se to pěkně automaticky zmenšilo, takže tam nevidím problém.
Jak to s tou šířkou teda je?
Odbornici třeba Maxinoha říkají 210x170 pixelu. Ta šířka asi nevadí, ale výška pak ubírá viditelne místo na displeji a připadne další texty se musí odrolovat a to muže někdy způsobit problém.
Výška je jasná, šířku 210px slyším prvně...
Jsem pomýlený 230. Kolegovi jsem měřil kovovou tyčku a hned jsem 210 mm předělal na pixely do wiga:-)
Ví někdo PROČ 230px?