Máte někdo tuhle mapu?
Stojí za to nechat si ji za 299 Kč přibalit k SW na fotky?
Verze 1:100 000 tam je za 0 Kč, ale to mi připadá jako autoatlas, bez vrstevnic a dalších informací ![]()
Máte někdo tuhle mapu?
Stojí za to nechat si ji za 299 Kč přibalit k SW na fotky?
Verze 1:100 000 tam je za 0 Kč, ale to mi připadá jako autoatlas, bez vrstevnic a dalších informací ![]()
Mám ji, ale prakticky nepoužívám, určitě je lepší mít v Oziexploreru zkalibrovanu nějakou pěknější mapu, ale když nechceš Oziho, ale jen evidenci míst, kde jsi fotil, tak proč ne? Vizuálně připomínají ty cyklomapy od Shokartu stejného měříta, možná to jsou právě ony…
Zoner ale umí zrovna tak použít mapy z Google nebo z mapy.cz a dokáže i zavolat Oziexplorer a v něm zobrazit příslušný bod, takže pokud jsi spokojený s mapami na mapy.cz, tak ty pětasedmdesátky nepotřebuješ
Zkoušel jsem demoverzi, ale mapové podklady mne nijak nenadchli. TOPO nebo OZI je opravdu lepší.
Demoverze má měřítko 1:100 000
Proto se ptám na tu 1:75 000
Obsahuje ta 75tka i turistické značení a podobné?
Myslím, že jde o cykloturistické mapy 1:75 tak jak jsou v tištěné podobě, jednou jsem je nainstaloval, nenadchli mně a smazal, ale můj problém je, že némám Shocartí mapy v lásce. Pro offline použití, bych řekl, že cena odpovídá kvalitě.
Já ji mám a moc ji nevyužívám, nějak se mi nelíbí, nebo co…
Pokud chceš, mohu poskytnout na vyzkoušení a když tě uchvátí, tak si ji od nich koupíš…
Ano, obsahuje, vypadá nachlup stejně, jako ty mapy od Shokartu.