Ahojte, nemate niekto chut navstivit v sobotu prazske ZOO, popozerat a pofotit zvieratka a ulovit par caches? 2 tam aj vlastnim, tak mozem byt napomocny s odlovom
Akurat upozornujem, ze momentalne chodim s ortezou a bude to taka pomalsia prechadzka
Ak mate niekto chut, kontaktujte ma mailom, diky ![]()
neboj, oni tam pujcuji vozicky ![]()
a v kolik a kde se sejdeme
nechcete jit v nedeli? v sobotu mam a plno dalsich kaceru event wherigo, ale do zoo se jiz chystam dlouho
Jestli bude pěkně tak bych šel páč mám volno.
to Energit: ja mam na nedelu uz domluvene nieco ine. Navrh: sobota 10.00 pri pokladniach u hlavneho vchodu do ZOO..
Ráda se přidám…, když už xylofon jste si lovili beze mě ![]()
Ted dávali počasí. Asi bude hnusně.
Neexistuje hnusne pocasie, existuje iba zle obleceny geocacher ![]()
OK, tak si uzijte ![]()
Jejda to je vyborny napad! Ale jestli mam cas budu vedet az v patek, kdyz se tedy v 10 neobjevim, tak se neobjevim, jinak se objevim. ![]()
pokusím se dorazit s jedním dvěma nebo s třema georobotkama.
Uvidíme, možná taky se svou georobotkou dorazím… ![]()
Hlásím účast jednoho kousku ![]()
:D:D:D Tak po absolvování tohoto kačerského společného odlovu keší, společného potlachání, vymrznutí a ofouknutí studeným větrem v ZOO u vody, shlédnutí spousty zviřátek, musím konstatovat, že celá akce byla super.
Zážitek to byl opravdu skvělý! B) DÍKY, ŠAMANE!
Díky za prima den!!!
Kdo nebyl, může jen litovat…
stejne tak muzete litovat VY, ze ste nebyli na wherigo s prstem v nose…![]()
a myslíš že by to wherigo bavilo i děti ![]()
par mojich fotiek zo ZOO: http://www.facebook.com/album.php?aid=19108&id=1311332845&l=c27aa
myslim, ze kdyz to bavilo tech 40 "dospelych" deti, tak proc ne…![]()
Díky za skvělý den - moje první "velké" lovení a s moc fajn lidma..bezva zážitky, moc zvířat..na "babu" jsem nehrála leta, Martínek byl durch a Šaman s fofr klackama rychlejší než my ostatní - prostě: co víc chtít od soboty?
To byla návštěva Prahy, teď to zkusím doma ![]()