Ahoj všem!
Oficielně vyhlašuji, že přípravy 3.Tajného Geozávodu jsou již v plném proudu a samotný závod proběhne [color=red]v sobotu 19.září 2009[/color] (cíl bude na stejném místě jako při 1.TG, ale trasa bude pochopitelně zcela jiná ;o))
My už téma závodu známe a Vy se ho brzy dozvíte
Stejně tak listing se již připravuje ![]()
Jeee tak to ja teda pojedu
Na vsechny se tesime a slibujeme ze Vas tentokrat nepotahnem nijak pres Prahu, krom mozne cesty na start
ale pak uz jen hura za prirodou strednich a jižnich čech ![]()
Výborně, skvěle! THC geoteam už se těší…
Paráda, tak to už se taky těším … Pokusíme se polepšit, oproti 30. místu naposledy
Dretowitz team
tak to se take uz moc tesim
Pokud se nám podaří včas se přihlásit tak se určitě velice rádi opět zúčastníme.
Huraaa… huraaaa… jsem rad, ze jste to nevzdali!.. ![]()
Drzim palce a tesim se na prima akci!
M.
Mno to my se nevzdavame, snad nam naplnite kapacitu a bude se opet vsem libit, holt jsme museli jaksi zvolnit, kdyz ted Lucka mimo starosti o nas dva s Lubosem ma na starosti jeste maleho 3mesicniho kačera Štepulu a ten ma oproti nam s Imaginem jaksi přednost
![]()
Tak to je nejlepší zpráva dnešního dne
Už se moc těším, snad se nám letos podaří pokořit to šílený 14. místo ![]()
Tak to dodatečně gratuluji
a také se těším na obhajobu
Ahoj, jsem si říkala, jak to asi bude s dalším závodem, když jsem tě v sobotu nezahlédla… takže dodatečně gratuluji, to zejména ;-), a na září se moc těšíme, doufám, že se nám podaří se včas přihlásit, minule to bylo hodně zběsilé.
Taky gratuluju, z toho nadšení, že bude závod, jsem na to v prvním příspěvku zapomněl … :o
BTW - Ta nabídka, kterou jsem učinil napodzim MadDogovi stále platí … B)
ehm asi mi to nejakej cervicek vyhlodal z hlavy, ale coze to bylo za nabidku? ![]()
Uz se tesime, tym PŠ Plzeň si rad da i treti rocnik, tohoto tradicniho zavodu ![]()
Děkujeme za gratulace ![]()
Pozemek blízko Kladna jako stanoviště, nebo něco. Aby nedošlo k nedorozumění jako u vysílačky (křižovatky …) při 2.TGZ ![]()
A jooo uz vim
mno kdyby to vyslo presne tam tak to jiste radi vyuzijem, ale uvidime ![]()
tady se rozdavaji nejake pozemky!? … ![]()
my chcem taky!.. ![]()
Když si vezmeš vlastní stan, můžeš tam při Geopetanque přespat ![]()
Opatrně se hlásím. ![]()