Taky jsem si říkal, jestli akce neumřela a jsem rád, že ne. Doufám, že se i letos budu moct zúčastnit a zkusíme obhájit loňské 9. místo ![]()
Minulý geozávod, pokud se to zkusilo dotáhnout do zdárného konce a zůstalo se na večer, byl sice náročný, ale úžasný.
Určitě bych to ráda zopakovala! Doufám tedy, že mi neunikne publikování. A že se mi jako loni nerozpadne tým dva dny před startem. Podruhé jet s babičkou, byť byla statečná, to už raději ne.
Držím palce organizátorům! Tolik práce je před vámi…
Tak listing 3.TG byl dnes odeslán ke schválení
až spatří světlo světa, tak se opět ozveme s dalšími informacemi
:D:D:D Tak se hlásím do služby - jako člen posádky/jako hlídač stanoviště - uvidíme, jak se to vyvine.
Tak mame schvaleny listing: Tady hledejte více.
Jinak veškeré informace o průběhu závodu brzy do listingu doplníme, tak pokud Vás závod oslovil, dejte si nás na watchlist ![]()
[color=red]Registrace do závodu odstartuje v pondělí 29.června 2009 již tradičně v 9:00:00[/color] - na jakých stránkách se budete moci zaregistrovat se včas dozvíte z listingu i z tohoto vlákna
takže máte myslím dostatek času vytvořit si tým ![]()
Tak jiz konecne funguje webova stranka zavodu a vy si muzete v klidu vyzkouset zpusob prihlasovani, vse je popsano na strance jako takove a stari mazaci zavodu uz vi jak to funguje
Nic se vlastne nezmenilo, snad jen krom te webove stranky:
Kybyste narazili na jakekoliv problemy, prosim nevahejte mne kontaktovat a vse vyresime.
Jen ještě upozorňujeme, že stránky jsou stále ve výstavbě - rozběhli jsme je, abyste si mohli vyzkoušet jak se budete registrovat. Postupně budeme informace doplňovat a ve finále na těchto stránkách najdete informace nejen o aktuálním TG, ale i o těch minulých, včetně výsledkových listin, příběhů, které závody provázeli a možná se tu objeví i zadání šifer ![]()
[color=red][center]!!!POZOR, POZOR!!![/center][/color]
Zítra v 9:00 odstartuje registrace do závodu na stránkách http://tajnygeozavod.cz/registrace/
Loňští medailisté mají účast jistou a tak hledáme ještě minimálně 27 týmů, ale pokud se Vás přihlásí víc, tak se nic neděje
zatím jsme pokaždé do závodu pustili více týmů než jsme měli původně v plánu ![]()
Hodně štěstí při registraci ![]()
Ty jo to byl fofr, sem si rikal ze pockam az tam blikne 9:00:01 a razem bylo predemnou uz 11 tymu ![]()
No, byl to pěknej hukot, nestíhala jsem aktualizovat stránku a průběžně počítat, ale jestli jsem aspoň trošku dobře počítala, tak máme kolem 38 registrací
pokusíme se udělat maximum, abysme mohli všechny zájemce do závodu pustit ![]()
Protože nám v registraci vypadlo dlouhé "á" v názvu týmu, tak jen upřesňuji název: Bylo nás 6
Ale koukám, že s diakritikou má problém více lidiček.
Takže byl vyhlášen STOP STAV na registrace - máme tedy 41 týmů registrovaných + 4 které mají účast jistou (loňští medailisté + divoká karta od nás organizátorů - tým Paradiser).
Ufff ufff, tak jsem právě odeslala mailík poslednímu kapitánovi.
Rozhodli jsme se, že pustíme do závodu všechny týmy, které se zaregistrovali + i jedny opozdilce, takže je vás celkem 46 týmů.
Pokud někomu mailík nedorazí, nebo dorazí nedopatřením bez přílohy (Přihlášky), což se mohlo stát, tak se ozvěte a napravím to ![]()
Bližší informace ohledně průběhu závodu atd. dostanou kapitáni nejpozději na začátku srpna.
Všechny náležitosti splněny a Dretowitz team už netrpělivě čeká na start, aby mohl vylepšit loňský výsledek :DB)![]()
Nebyl jsem na minulém závodu, tak se chci akorát zeptat - k čemu se vybírá 300 Kč na osobu? Na webu geozávodu ani na geocachingu jsem o tom nenašel ani zmínku.
Peníze slouží především k úhradě pronájmu plochy na stanování, večeře a snídaně, a z malé části na přípravu závodu (obálky, papíry, apod.).
Ceny pro vítěze (tzn. geocoiny, trička, apod.) to vše jde z našich zdrojů.
Ja jen doplnim ze se nejedna o zadny vydelecny podnik pokud by si to snad nekdo myslel, ono se to nezda, ale vezmete li v potaz uz jen zaklad jakym jsou obalky - 46 tymu znamena cca 1700 obalek a to je takova drobnost.
Puvodne se mi do toho nechtelo, ale pro predstavu:
prvni TG skoncil s nasimi naklady cca 1200 doplatek z nasi kapsy na kazdyho ze 3 lidi
druhy TG dopadl obdobne ale ta castka byla cca 3000 na kazdeho
nestezuju si, uzili jsme si to, blbe jsme to spocetli, nas problem a jen upozrnuji ze v tom neni nijak zapocitan jakykoliv benzin nebo nafta kterou projedeme pri nekolika prujezdech trate a prohlidce stanovist. Pomocnici z toho taky nic nemaji, neproplaci se jim zadne jizdne, jedine co "dostanou" je nocleh a jidlo zdarma a nejake to pivo.
Super,díky za info
[center]!!!POZOR, POZOR!!![/center]
[center]Žádáme týmy, které ještě neposlaly platbu a přihlášku, aby tak učinily do pátku ;)[/center]