No já vyrážím dnes hledat svou první kešku:-) Tak jsem zvědavá, čím překvapí. Jinak s sebou budu brát reklamní předměty, které tu i někdo odsuzuje…ale protože to budou pěkné skládací metry, funkční svítilny, hrnky a CD, snad to udělá radost Hračky mi nepřijdou jako špatný nápad, jasně že v případě, že jsou např. v sáčku a čisté.
Včera jsem v Praze kousek od IKEMU,kde jsem čekal na pacoše našel v keši sušenku(zabalenou ).Jelikož jídlo do keší nepatří,udělal jsem dobrý skutek,odstranil jsem tento nebezpečný předmět z keše a po návratu do špitálu sem ho zblajznul ke kafi z automatu.
Můj starší syn (7) vysvětlení nepotřebuje, protože ví, že je to hračka pro dospělé a tedy ho to nezajímá.
Můj mladší syn (4) vysvětlení nepotřebuje, protože mu to je jedno.
A kondom je velmi užitečná věc. Dá se využít kromě původního účelu i mnoha dalšími způsoby. Asi bych ho tam nedával, ale když už tam je, tak bych ho nechal (nebo využil )
Plno podivných věcí bylo už popsáno.
Mě zaráží, když si někdo vezme nějakou hodnotnou pěknou věc a vloží tam korunu (kdysi padesátník)… a ještě to zapíše do logbooku. Mě by hanba fackovala. Jednou jsme našli moc krásný přívěšek na klíče (kytičku), ale bohužel jsme neměli nic na protihodnotu, tak jsme ji tam museli bohužel nechat.
Jinak stejně jako kolegy mě těší travelbugy a geocoiny.
tak hodně štěstí a na ty předměty si hledem velikosti regular nebo Large,at se vejdou…
co se mě týče,nejsem proti nim,jen proti letákům,vizitkám a podobně..
To já ve své keši, ve které se mají vyměňovat kamínky, našla sáček barevných čokoládových bonbonů ve tvaru kamínků. Úplně nádherných. Měla jsem opravdu dilema, jestli je tam nenechat, protože se do kešky prostě hodily. Jenže je to jídlo, a krom toho, že to může přilákat zviřátka (a že je to samozřejmě proti pravidlům), ne každý má odvahu si nabídnout, a jakmile by vylezlo sluníčko, roztekly by se. Tak jsme je vzaly a snědly po cestě domů, ale připadala jsem si, jako bych je někomu ukradla, a bylo mi strašně líto, že si je už žádný kačer nebude moct nabídnout.
Připomnělo mi to vyprávění známé, která jako vedoucí na letním táboře zjistila, že jeden kluk ukradl pro kamarádku natahovací kachnu do vany. Nechtěli kachnu vracet do toho obchodu, protože by z toho měl kluk problém, ale samozřejmě mu ji nemohli nechat, tak si ji ta známá vzala. Několik let ji měli v koupelně a manžel té známé si ji při každém koupání pouštěl.
Já šprcky zahazuju. Je to stejně trapárna. A použít bych se stejně bál (znáte ten o tom prodavači v drogerii, co je propichuje se slovy: "Když se maj´ rádi, ať se vezmou!"
tak hodně štěstí a na ty předměty si hledem velikosti regular nebo Large,at se vejdou…
co se mě týče,nejsem proti nim,jen proti letákům,vizitkám a podobně..
[/quote]
No to už jsem poznala :-))) A taky, že lidi dávají do kešek fakt strašný ptákoviny…
Před časem jsem řešil dilema, jestli mám ukrást z kešky přívěšek, co tam byl na výměnu, ale jen proto, abych tam nacpal GC a TB.
Ale nakonec se mi povedlo vrátit přívěšek do kešky bez následků…
Já třeba teď mám doma jeden přebytečný mobil, pro který nemám využití, a taky je to už postarší model, ale funkční. Takže mě tohleto inspirovalo. Akorát si musím vybrat šikovnou keš, aby tam nehnil a nerezavěl moc dlouho
Všechen ten bordel mě vede k jednomu závěru: Nejlepší je keška ve které krom logbooku nic není. A ještě lepší je když nic není ani v tom logbooku …
Když jdu s dětmi tak mám hrůzu "co za bordel si v kešce zase najdou"…
Bacha na te navratce je rodne cislo. Prosim zamaz ho, je to lehce zneuzitelne. Ten kdo to tam dal musi byt blb a jestli to tam dali jeho rodice zaslouzili by si par facek.
Oprava: prave jsem se mrknul na vek rodice to urco nedali.
(chjo… i deti v druhe tride umeji chranit sve os. udaje.)
Ja uz jsem se ponaucil do sve nove kese uz nic na vymenu nedavam ikdyz je to prostornej ammobox,zda se mi to zbytecny,at tam do zacatku date co chcete,po case je tam stejne jen bordel.
Pro me je adsurdnich 99% veci ktere v kesich jsou,to 1% pripada na TB a GC.