Absurdity a poklady v keši - pochlubte se

Docela by mě zajímalo, jak je zneužitelné rodné číslo.
Mimochodem, rodné číslo prezidenta republiky Václava Klause je 41-06-19/021 :slight_smile: je volně dostupné na internetu v databázi ekonomických subjektů MF ČR, spolu s RČ desetitisíců dalších lidí

Je vela ludi co tvrdia ze jedno cislo (rodne, cislo uctu,…) je len zbytocne halo pre nic, ale niektori z nich si to uz nemyslia :slight_smile:

Děti se do krabičky vždycky derou, už i ten dvouletý pochopil, že když se zastavíme a neseme krabičku, je záhodno se drápat z nosítka, co mám na zádech a jít si pro autíčko… To by mi nevadilo. Bordel mi vadí. Staré jízdenky, šprcgumy, šišky? Na druhou stranu mě potěší odznáčky, kartonové vlakové lístky, propisky (funkční!), našel jsem i malý kompas, denně používám krásnou klíčenku Tennessee Whiseky… Na druhou stranu jsem zanechal v kešce funkční krokoměr, pěkná plastová zviřátka, gumy (na gumování, z papírnictví, ještě ve fólii), žetony do nákupních košíčků. Nejraději ale hledám GC, TB a CWG…

… oprava … Whiskey :slight_smile:
Jednou jsem našel CF kartu, kam každý mohl přihrát fotku, ať vlastní portrét nebo nějaké umění, jež vytvořil. Bylo tam už několik pěkných záběrů ze Slovenska, tak jsem cosi přidal a poslal dál. Což nás inspirovalo a do nové keše jsme se synkem dali starší jen 16 MB SD kartu v krabičce s návodem, snad poputuje úspěšně. Měl jsme k ní možná přpevnít TB štítek, ale zrovna se nám doma žádný neválel…

Sakra, koukam ze nejsem prvni koho to napadlo - chci dat taky do kesky pametovou kartu, aby mi tam pripadne nekdo neco zanechal …

Kapsa>Třeba nějakej vtipnej samostartovací virus! :slight_smile:

Hale, tohle je téma jen pro přihlášené? Když se sem kouknu nepřihlášen, nevidím je…

Ja mam nakonec taky jednu takovou absurditku,kompletni kurackou sadu plus peknou davku travicky,nebylo to sice v kesi,ale bylo to ve stejnem ukrytu polozene na ni.Byly jsme docela prekvapeni,krabku jsme daly na jine misto a hulleni vratili zpet,aby deti nemeli nejake podezreni,nebo neprohledavali okoli.Vse jsme samozrejme napsali ownerovi.

Uplne jsem zapomnel fotecku

Nějaký geniální poklad v keši, který by zaujal přímo mě jsem zatím nenašel. Přítelkyně si našla korále na ruku, ze kterých byla nadšená a sestra našla nálepku. Tak aspoň, že tak.

Každopádně nemám rád v keších špinavé a zjevně používané věci. Mám na tohle asi nějakou fóbii, ale předměty osahané od jiných lidí mi nějak vadí (kromě peněz samozřejmě :D).

Většinou nic neměním nebo jen vkládám (mám neustálý pocit, že musím v té keši alespoň něco zajímavého zanechat pro někoho dalšího). Mám z práce spoustu nálepek, takže ty jsou myslím hezké, ale je pravda, že asi každý nemá nějakou zásobárnu předmětů do keší.

Jinak mimochodem, kondom z keše bych asi nepoužil - obzvlášť pokud je ve stavu jako zbytek věcí :smiley:

Nemenim, jen vkladam do hezkych kesi CWG, ale treba vypotrebovany zapalovac me dostal. Samozrejme jsem jej vyhodil. I kdyz… mozna lepsi, nez kdyby tam byl plny. :wink:

Tak já mám s sebou vždycky nejakou tu blbůstku.Figurku,Řemínek,hračku,magnetek.Nic hnusného,nové věci.Myslím i na děti.A převážně dávám,měním fakt jen vyjímečně.Mám těchto věcí od syna spoustu.Tak proč někomu neudělat radost?Je to přece o tom,udělat radost dalším,ne se obohatit!Ale koukám,že někomu vadí třeba baterky,někomu naopak zapalovač.Druhý to ale ocení.Tak rozumně,pokud to není krám,nechat.Hnusy ven.Ale nehysterčit,není-li to v poškozeném stavu,nevyhazoval bych třeba nožík.Někdo je třeba sbírá?Já jdu převážně po GC a TB.A nemíním je ani nijak zdržovat.Jen nafotit a šup dalším pro radost do kešky.Ale ne,že bych je hledal na netu!Jen se těším,jestli nebudu mít kliku.

Teď nedávno se mi povedlo vyměnit model škody fabie 1:72,ten mi udělal radost,také jsem našel japonský držák na tužky,který jsem otestoval na mobilech,v současnosti mám na něm pověšená sluchátka

Se synem menime ks za ks. A taky jen lepsi veci, a nebo kdyz neco vytahne horsiho, tak se tam snazim dat o neco lepsi vec . Dostala me kes - porta -plzen ve ktere byli presypasi hodiny, ty se mi moc libili , ale nevymenil jsem je, zrovna jsme nic u sebe nemeli. :frowning:
A taky mam spatnou - na sazave me dostala jedna kes ve ktere byla damska hygiena - je pravda, ze byla nova, nepouzita :D. Ale i presto asi takove veci radsi nee:)

tak některá kačerka třeba ocení… stejně jako některý kačer pánskou ochranu… si vem, že Michal půjde s tvojí Janou na keše…

V půlce pracovního týdne přidám trochu rodinného humoru.

V neděli jsme se s Břetikem vydali hledat vhodné místo pro finálku nyní disablované keše OLZOK. Měli jsme sebou naditou krabici, doma jsem udělala seznam věcí co v ní je. Cestou Břetikovi povídám: ti kačeři už fakt nevědí co by do kešky dali, představ si, jeden tam nechal ještě v původním obale flešku 8gigovku, cena 530.- Kč, jenom jsem to ofoukla od písku z minulého umístění a dala jsem to zase do krabice, ani jsem tu flešku nezkoušela, myslíš, že funguje? Břetik vypadal že mě naprosto nechápe, pak z něho vylezle: To je moje fleška, dal jsem ti ji na stůl, aby sis stáhla fotky.

V neděli jsme vhodné umístění nenašli a v krabici už žádná fleška není. Ale mohla být, aji s fotkami, kdybych nebyla tak ukecaná.

Mám toho "naloveno" málo ale vždy se zájmem sleduju co se v kešce dá najít.Nedávno jsem našel předvolání rodičům žáka základní školy, zdá se že nějakej kačer má ve škole průser :smiley:
Pokuď jsou kindrovinky v celku je to ok, ale minule jsem při odlovu našel asi součástky z 5 hraček a nic nebylo úplné, zralé na vyhození.
Sám mám z keše GCXP4G na památku zelenou karabinu, připomíná mi první velkou keš na krásném místě. Nebojte na oplátku jsem také něco dal B)

Nejhezčí poklad jsem našel v jedné tématické kešce zaměřené na drahé kameny. Byla tam nádherná sbírka broušených polodrahokamů a drahých kamenů, pěkně úhledně v pytlíčkách i samostatně. Když jsem to otevíral, tak to byl pro mě opravdový poklad. Byl jsem na téma připraven, tak jsem jen jeden přidal a byl jsem rád, že jsem mohl hodnotu takového pokladu ještě zvýšit :slight_smile:
Taky mě párkrát autor kešky velmi potěšil ve fólii zatavenou pamětní kartou, kterou si mohl každý nálezce na památku odnést.

A mé nejhorší nálezy jsou klasické opdadky, jak tu mnozí psali. Ulomená kostka z lega, zmuchlané vizitky a podobné.

To hulení jsem jednou objevil v práci v brašně notebooku na opravu (s drtičkou komplet, přiznám se, kolega mi to pomohl identifikovat, já to v životě nepoužíval). Když jsem to brnknul majiteli, jestli mu to neschází, povídá: "Ne, ale klidně si dejte, já mám dost!" :smiley:

To najit, tak nevaham! :smiley:

Už se ani nedivím, že v některých krabičkách je jen smetí a rozbité lastury. Log na jedné z mých kešek z 9.5.2009:
May 9 by MARTINKUC (44 found)
12:30 díky za keš.
IN: kamínek 3X
OUT: sob, kulicky 2X

Já tupec si nic nebral, když nemám nic na výměnu. Přitom recept je jednoduchý. Naberu hrst šutrů na poli a trade je hotov :frowning: