Anti-mudlovská vizitka

Ahoj! tak jsem po nedávné debatě o mudlovských a kačerských pozdravech přemýšlel…vážně a docela mi to šlo. Vyrobil jsem vizitku, která ostatním kačerům jednoznačně říká "NE, nejsem mudla! pokud nějaký mudlonoha takovou cedulku uvidí, nebude jívěnovat větší význam, než něco o dlabaných neckách. a pokud ji uvidí kačer, okamžitě pozná, že zavazování bot prostě předstírat nemusí… prosím přepište si jméno a team a omluvte worďácké podtržení. Nebo mi zašlete SZ… rád vám pošlu jmenovku takže ZDAR, někdo se ozvěte a
Nechť vás provází signál!

Omlouvám se, ale nějak mi nejde vložit obrázek…

Vlož jej jako přílohu :wink:

(klikneš na procházet a najdeš umístění souboru na disku…)

A nebo se spokoj s odkazem.

S tím za jpg to nefachčí,tak jsem sem rovnou hodil ten obrázek..

:slight_smile: Ehm, to už můžu rovnou nosit nějakou obří placku s textem jako "Všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo." Obvykle dělám dost rozruchu, ale při představě, že na městských keškách nosím něco takového, normálně červenám. Asi by mi to vadilo i před jinýma geocacherama. Už tak je to infantilní a někdy hodně dementní hra a ještě se k tomu budem sami zesměšňovat ? :smiley: Co takhle kdybysme vsadili na naše vlastní mozky a sociální inteligenci. Mudla vs. geocacher se rozpoznat dá i podle chování a někdy je to velmi zábavné, tak proč to kazit. Geocacherský pozdrav je nesmysl, proč bysme si teď jako už dál nemohli normálně říkat "čau" nebo "ahoj" a vymýšleli nějaké chujoviny? Stejně tak je mi ze všech těch geo-slovíček, které používají geo-lidičky při geo-komunikaci opravdu na geo-blití.

Souhlas :slight_smile: Když jsem ve fóru viděl, že někdo shání geo-foťák, tak jsem přemýšlel, jestli opravdu existuje nějaký speciální foťák na šutry. Ne, dotyčný chtěl obyčejný foťák, kterým by si fotil keše :slight_smile:

Já navrhuju automatické identifikační transpondéry… něco jako "friendly/foe" na letadlech, a na toho, kdo nebude mít platný identifikační kód, rovnou odpalovat rakety. :smiley:
Ne ale vážně… tohle bych na sebe taky nepověsil. Kolikrát už raděj i tu GPSku strkám do kapsy, když někoho míjím. A u cache se to, jak už psal geo-mitak, většinou pozná.:slight_smile:

Ale pred ostatnima kacerama se preci musis maskovat uplne nejvic, jinak jim to zbytecne usnadnis. :slight_smile: Navic jak psal Mitak, tak kacer se da poznat na dalku.

Vis jak se pozna kacer? …? Ze je nenapadnej! A porad neco hleda a nic nenachazi.

Někdy se snažím bejt tak nenápadnej,že si říkám,že musím bejt nápadnej úplně všem !!

No … tak nějak. Tuhle se za mnou ohlížela taková mladá slečna … takovej fešák zase nejsem … nevim co si myslela, ale vlastně asi vim … kačerka to nebyla …

jj nenápadní kačeří a ještě nenápadnější kačer postávající opodál čekajíc až dologuješ :slight_smile: vážně by jsme přišli o tu srandu "je to kačer, není to kačer" :smiley:

Tuhle jsem nenápadně lovila (kešku) v centru Prahy, několikrát procházela ulici tam a zpět a zastavil mě jeden Germán s nabídkou …finančníB)… kačer to nebyl…

Obrázek se mi nezobrazil :frowning:

Mně taky ne, takže nemůžu hodnotit grafickou úpravu…
Ale jinak to celé pokládám za blbost…

Mě štve,když jsem si fakt jistej,že je to kačer,tak ho neoslovím,a že si ani nepokecáme..:expressionless:

A co ti v tom brání?
To by mě docela zajímalo…

A on se nekomu zobrazuje? :o

Zobrazuje. Akorát je potřeba zkopírovat link a otevřít ho zvlášť… nebo dát v kontextovém menu "Zobrazit obrázek"

Aby se ten obrázek zobrazil, musí být člověk přihlášen na spoluzaci.cz…
To jeopravdu inteligentní dávat obrázky na server, který je pro spoustu lidí nepřístupný…

to Mitak:tesat do kamene! Fakt souhlas.
Při vší úctě mi to přijde jako úplná blbost:D:D:D. To už je lepší si za klobouk strčit třeba sojčí pírko. Jinak myslím, že bohatě stačí gpska v ruce.:wink: