Ahoj! tak jsem po nedávné debatě o mudlovských a kačerských pozdravech přemýšlel…vážně a docela mi to šlo. Vyrobil jsem vizitku, která ostatním kačerům jednoznačně říká "NE, nejsem mudla! pokud nějaký mudlonoha takovou cedulku uvidí, nebude jívěnovat větší význam, než něco o dlabaných neckách. a pokud ji uvidí kačer, okamžitě pozná, že zavazování bot prostě předstírat nemusí… prosím přepište si jméno a team a omluvte worďácké podtržení. Nebo mi zašlete SZ… rád vám pošlu jmenovku takže ZDAR, někdo se ozvěte a
Nechť vás provází signál!
Omlouvám se, ale nějak mi nejde vložit obrázek…
Vlož jej jako přílohu ![]()
(klikneš na procházet a najdeš umístění souboru na disku…)
A nebo se spokoj s odkazem.
S tím za jpg to nefachčí,tak jsem sem rovnou hodil ten obrázek..
Ehm, to už můžu rovnou nosit nějakou obří placku s textem jako "Všichni jsou blázni, jen já jsem letadlo." Obvykle dělám dost rozruchu, ale při představě, že na městských keškách nosím něco takového, normálně červenám. Asi by mi to vadilo i před jinýma geocacherama. Už tak je to infantilní a někdy hodně dementní hra a ještě se k tomu budem sami zesměšňovat ?
Co takhle kdybysme vsadili na naše vlastní mozky a sociální inteligenci. Mudla vs. geocacher se rozpoznat dá i podle chování a někdy je to velmi zábavné, tak proč to kazit. Geocacherský pozdrav je nesmysl, proč bysme si teď jako už dál nemohli normálně říkat "čau" nebo "ahoj" a vymýšleli nějaké chujoviny? Stejně tak je mi ze všech těch geo-slovíček, které používají geo-lidičky při geo-komunikaci opravdu na geo-blití.
Souhlas
Když jsem ve fóru viděl, že někdo shání geo-foťák, tak jsem přemýšlel, jestli opravdu existuje nějaký speciální foťák na šutry. Ne, dotyčný chtěl obyčejný foťák, kterým by si fotil keše ![]()
Já navrhuju automatické identifikační transpondéry… něco jako "friendly/foe" na letadlech, a na toho, kdo nebude mít platný identifikační kód, rovnou odpalovat rakety. ![]()
Ne ale vážně… tohle bych na sebe taky nepověsil. Kolikrát už raděj i tu GPSku strkám do kapsy, když někoho míjím. A u cache se to, jak už psal geo-mitak, většinou pozná.![]()
Ale pred ostatnima kacerama se preci musis maskovat uplne nejvic, jinak jim to zbytecne usnadnis.
Navic jak psal Mitak, tak kacer se da poznat na dalku.
Vis jak se pozna kacer? …? Ze je nenapadnej! A porad neco hleda a nic nenachazi.
Někdy se snažím bejt tak nenápadnej,že si říkám,že musím bejt nápadnej úplně všem !!
No … tak nějak. Tuhle se za mnou ohlížela taková mladá slečna … takovej fešák zase nejsem … nevim co si myslela, ale vlastně asi vim … kačerka to nebyla …
jj nenápadní kačeří a ještě nenápadnější kačer postávající opodál čekajíc až dologuješ
vážně by jsme přišli o tu srandu "je to kačer, není to kačer" ![]()
Tuhle jsem nenápadně lovila (kešku) v centru Prahy, několikrát procházela ulici tam a zpět a zastavil mě jeden Germán s nabídkou …finančníB)… kačer to nebyl…
Obrázek se mi nezobrazil ![]()
Mně taky ne, takže nemůžu hodnotit grafickou úpravu…
Ale jinak to celé pokládám za blbost…
Mě štve,když jsem si fakt jistej,že je to kačer,tak ho neoslovím,a že si ani nepokecáme..![]()
A co ti v tom brání?
To by mě docela zajímalo…
A on se nekomu zobrazuje? :o
Zobrazuje. Akorát je potřeba zkopírovat link a otevřít ho zvlášť… nebo dát v kontextovém menu "Zobrazit obrázek"
Aby se ten obrázek zobrazil, musí být člověk přihlášen na spoluzaci.cz…
To jeopravdu inteligentní dávat obrázky na server, který je pro spoustu lidí nepřístupný…
to Mitak:tesat do kamene! Fakt souhlas.
Při vší úctě mi to přijde jako úplná blbost:D:D:D. To už je lepší si za klobouk strčit třeba sojčí pírko. Jinak myslím, že bohatě stačí gpska v ruce.![]()